Ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Extreme gen 2, Intel Core Coffee Lake i9-9880H, Ecran Ultra HD/4K OLED, Multi Touch, Anti-reflective, SSD 1TB , memorie 32 GB, placa grafica dedicata GTX 1650 4GB, Windows 10 Pro, adaptor la retea RJ45 si Lenovo pen incluse: vezi pareri despre Ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Extreme gen 2 si gaseste ultrabook-uri online. Astazi iti recomandam un laptop la reducere de pe Emag, care s-ar putea sa iti starneasca interesul si cred ca merita sa profiti de o asemenea oferta daca esti in cautarea unui laptop nou.

Reduceri Ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Extreme gen 2: cauti un pret ieftin? Ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Extreme gen 2, Intel Core Coffee Lake i9-9880H, Ecran Ultra HD/4K OLED, Multi Touch, Anti-reflective, SSD 1TB , memorie 32 GB, placa grafica dedicata GTX 1650 4GB, Windows 10 Pro, adaptor la retea RJ45 si Lenovo pen incluse are pretul de 17850 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de minim 10% pe https://www.emag.ro/ultrabook-lenovo-thinkpad-x1-extreme-gen-2-intel-core-coffee-lake-i9-9880h-ecran-ultra-hd-4k-oled-multi-touch-anti-reflective-ssd-1tb-memorie-32-gb-placa-grafica-dedicata-gtx-1650-4gb-windows-10-pro-a/pd/DNM9P6BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Putere extrema. Portabilitate extrema. Posibilitati extreme.

De la suportul pentru mai multe monitori la o experienta bogata MR / VR si chiar la jocuri intensive, ThinkPad X1 Extreme se ocupa de sarcini computerizate fara probleme. Aceasta unitate de ultrasubtire ofera, de asemenea, un afisaj de 4K cu Dolby Vision® si suport optional pentru stilou. Am luat ThinkPad la extrem!

Ceva pentru toata lumea, in special administratorii IT

Angajatii apreciaza portabilitatea usoara si performantele grele, in timp ce administratorilor IT le plac numele ThinkPad si tot ceea ce da nastere – caracteristici robuste de securitate si confidentialitate, fiabilitate de incredere si tehnica renumita in intreaga lume. Optiunile de servicii globale va protejeaza, in timp ce caracteristicile incorporate cum ar fi urmarirea ochilor si tehnologia rapida de incarcare sporeste nivelul de productivitate.

Uimeste-te, dar si pe altii

Alegeti optiunea fara atingere cu greutate redusa cu afisajul FHD de la X1 Extreme. Sau alegeti tehnologia Dolby Vision ™ HDR (dinamic), care ofera un ecran de 4K cu gama de culori 100%. Va veti bucura de luminozitate sporita, contrast extins, culori uimitor de precise si detalii bune. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii laptopuri scumpe sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja ultrabook-uri pe eMag.

Click aici pentru comanda

Cauta Ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Extreme gen 2, Intel Core Coffee Lake i9-9880H, Ecran Ultra HD/4K OLED, Multi Touch, Anti-reflective, SSD 1TB , memorie 32 GB, placa grafica dedicata GTX 1650 4GB, Windows 10 Pro, adaptor la retea RJ45 si Lenovo pen incluse la reducere de Black Friday 2022.