Ultrabook HP EliteBook 830 G5 Intel Core Kaby Lake R (8th Gen) i7-8550U, 512GB SSD, 8GB RAM, Win10 Pro, FullHD + Lampa USB ATEN: vezi pareri despre Ultrabook HP EliteBook 830 G5 si gaseste ultrabook-uri online. Salut! Eu sunt Gabriel de la Recomandat.com si astazi iti voi prezenta acest laptop, informatii si specificatii precum si unde gasesti cel mai bun pret.

Reduceri Ultrabook HP EliteBook 830 G5: cauti un pret ieftin? Ultrabook HP EliteBook 830 G5 Intel Core Kaby Lake R (8th Gen) i7-8550U, 512GB SSD, 8GB RAM, Win10 Pro, FullHD + Lampa USB ATEN are pretul de 7499 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de minim 10% pe https://www.emag.ro/ultrabook-hp-elitebook-830-g5-intel-core-kaby-lake-r-8th-gen-i7-8550u-512gb-ssd-8gb-ram-win10-pro-fullhd-lampa-usb-aten-3un91ea/pd/DZ3KGZBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Frumos proiectat cu profesionalism, HP EliteBook 830 extrem de sigur si usor de administrat ofera instrumente puternice de colaborare, astfel incat sa puteti fi la fel de productiv ca oricand, in deplasare sau la birou.
Ideal pentru profesionistii care au nevoie de cele mai bune notebook-uri robuste din punct de vedere business, cu performante imbunatatite ale sistemelor si graficelor intr-un mediu IT gestionat.

Design nou stralucitor

Acest laptop ultra-subtire, de mare precizie, din aluminiu, cu un ecran ingust de margine, se potriveste oriunde si arata bine. Ecranul optional ultra-luminos se adapteaza la orice mediu, pentru o experienta optima de vizionare oriunde ati lucra.

Construit pe o baza sigura

Protejati-va PC-ul impotriva amenintarilor malware in evolutie ale viitorului, cu solutii de securitate auto-corecatare, hardware-ul si solutii de securitate gestionabile de la HP. De la BIOS la browser-ul HP Sure Start Gen42 si HP Sure Click3 ajuta la protejarea PC-ului.

Colaborare clara

Apel sunet clar, cu functii avansate de colaborare cum ar fi anularea zgomotului HP. Difuzoarele puternice de sunet au un sunet bogat. Cel de-al treilea microfon si cheile de colaborare cu care se confrunta lumea ajuta la cresterea productivitatii apelurilor pentru PC.

O solutie moderna de docking

Tranzitie rapida la productivitatea desktop cu un singur cablu USB-C™. Suportul optional HP Thunderbolt Dock G25 ofera o capacitate de administrare si un modul audio optional. Adaptarea laterala traditionala este, de asemenea, sustinuta pentru a lucra cu solutia existenta. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii laptopuri bune sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja ultrabook-uri pe eMag.

Click aici pentru comanda

Cauta Ultrabook HP EliteBook 830 G5 Intel Core Kaby Lake R (8th Gen) i7-8550U, 512GB SSD, 8GB RAM, Win10 Pro, FullHD + Lampa USB ATEN la reducere de Black Friday 2022.