Top 10 programe antivirus gratuite pentru 2020:

Top 10 programe antivirus gratuite

Cauti un antivirus gratuit si bun? Am alcatuit pentru tine top 10 programe/software antivirus pe care sa le folosesti in 2020. Exista o gama larga de acest tip de produse disponibile pe internet, insa cum puteti alege dintre sute de optiuni disponibile online care este cea mai buna?

Vrem sa va ajutam sa restrangeti numarul de optiuni, astfel incat va prezentam 10 solutii gratuite pe care ar trebui sa le luati in considerare in anul 2020.

# 1 Avast Free Antivirus
Avast Free Antivirus este unul dintre cele mai complete sisteme de securitate cu un puternic mod de protectie impotriva virusilor. Desi foarte complex, Avast este de fapt un program usor de folosit, care nu poate pune in pericol functionarea sistemului dumneavoastra si nici nu il ingreuneaza.

Gamerii le va placea foarte mult acest program antivirus, deoarece are un mod special conceput pentru jocuri, plus ca a introdus si noul manager de parole, care face administrarea parolelor mult mai usoara si mai sigura. Include chiar si un modul VPN sigur pentru a va proteja identitatea si activitatile online, nefiind astfel necesar sa mai cautati si alte solutii in plus.

Descarca Avast

# 2 Bitdefender Antivirus Free Edition
Lista noastra nu va fi completa daca nu includem unul dintre cele mai puternice programe antivirus gratuite, care este Bitdefender Antivirus Free Edition, dezvoltat de romani.

Ceea ce imi place la programul Bitdefender este simplitatea sa, deoarece nu trebuie sa fiti un expert pentru a-l instala si folosi. Pe langa asta, platforma este cunoscuta pentru functionarea proactiva – ramane la curent cu cele mai recente amenintari electronice si combate chiar si cele mai avansate programe malware si spyware. Obtine in mod constant scoruri ridicate la testele AV independente (desi da unele pozitive false din cand in cand).

Descarca Bitdefender

# 3 Antivirus gratuit Avira
Daca aveti nevoie de un instrument extrem de fiabil pentru protectia sistemului, atunci Avira Free Antivirus ar putea fi, de asemenea, una dintre cele mai bune solutii pentru dvs.

Platforma este proiectata pentru Windows, Mac, Android si iOS. Avira are o interfata usor de utilizat si functioneaza linistit in fundal, astfel incat rareori vei observa impactul sau asupra performantei generale a sistemului. Desigur, platforma are un mare succes in identificarea si combaterea atacurilor rau intentionate.

Descarca Avira

# 4 Kaspersky Free
Daca nu aveti nevoie de mai mult decat de un set de functii antivirus de baza, va recomandam sa incercati Kaspersky Free. Ofera toate functiile pe care le poate avea chiar si o mica firma. Aceasta include protectia impotriva malware, scanarile prin e-mail, anti-phishing si multe altele.

Descarca Kaspersky

# 5 Microsoft Defender
Daca utilizati Windows 10 si, in general, acordati atentie problemelor de securitate cibernetica, atunci ar trebui sa fiti multumiti si cu Microsoft Defender.

Este incorporat in sistemul de protectie, care este implicit in toate sistemele de operare Windows. Microsoft Defender vine cu o gama larga de caracteristici standard de siguranta care garanteaza linistea sufleteasca pe termen lung. Motorul a fost imbunatatit semnificativ in ultima perioada si identifica acum mai multe amenintari ca niciodata.

Descarca Defender

# 6 Sophos Home
Parintii care doresc o platforma solida de protectie a datelor ar trebui sa ia in considerare Sophos Home. La fel cum sugereaza si numele, este un instrument dezvoltat pentru familii si protejeaza pana la 10 dispozitive.

Descarca Sophos

# 7 AVG Antivirus Gratuit
AVG Antivirus Free este un program binecunoscut in randul comunitatii cibernetice. Instrumentul este dotat cu functii de calitate care impiedica cu succes 99,99% din atacurile rau intentionate. Unele dintre caracteristicile care ne plac cel mai mult despre AVG sunt urmatoarele:

O interfata simpla si intuitiva
Scanare pentru probleme de performanta si malware
Scanare in timp real si actualizari
Oprirea descarcarilor suspecte inainte de a ajunge pe computer

Descarca AVG

# 8 Malwarebytes
Desi Malwarebytes nu este proiectat ca un serviciu gratuit (pentru optiunea antivirus activ), puteti efectua o proba gratuita de 14 zile si pentru a evalua instrumentul, mai ales daca antivirusul nu reuseste sa elimine anumite amenintari. Am folosit intr-un cat Malwarebytes, atunci cand Norton nu reusea sa elimine un troian, insa acest program a reusit.

Bineinteles, versiunea gratuita nu este la fel de cuprinzatoare ca si produsul platit, dar isi face treaba totusi. Nu functioneaza automat, dar il puteti folosi pentru curatare la cerere si pentru a elimina posibilele amenintari.

Descarca Malwarebytes

# 9 Symantec
Symantec este o solutie antivirus de nivel superior pentru intreprinderile care cauta un sistem de cibersecuritate. Platforma ruleaza continuu scanari malware si analize de comportament, dar cel mai important lucru despre Symantec este ca este un produs matur si unul dintre cele mai vechi software AV. Acest lucru face ca sistemul sa fie de incredere, dar este destul de greu pentru resurse. Este probabil sa aveti chiar si o licenta, daca folositi Telekom ca si provider de internet, avand in vedere ca aceasta companie va strecoara in abonament si plata acestui antivirus.

Descarca Symantec

# 10 Zone Alarm by Checkpoint
Ultimul software antivirus din lista noastra este Zone Alarm by Checkpoint. Multi utilizatori considera ca este cel mai avansat firewall si cu siguranta va avea grija de computerul dvs. Zone Alarm opreste atacurile rau intentionate, protejeaza fisierele si va protejeaza identitatea digitala.

Descarca Zone Alarm

Voi care considerati ca este cel mai bun antivirus si de ce? Nu uitati sa verificati si sectiunea Tutoriale.

Cauta Top 10 programe antivirus gratuite pentru 2020 la reducere de Black Friday 2022.