Tableta Samsung Galaxy Tab A (2019), Quad Core, 8″, 2GB RAM, 32GB, 4G, Silver: vezi pareri despre tableta Samsung Galaxy Tab A (2019) si gaseste tablete Samsung online.

Vin cu o noua recomandare: daca esti in cautarea unei tablete bune, sub 1000 lei, iti recomand acest model de tableta. Este o tableta potrivita pentru toata familia, pentru navigat pe internet, Facebook, vizionare filme sau YouTube, dupa cum poti vedea si din recenzii si dupa nota obtinuta, cu specificatii bune si pentru jocuri, este o buna tableta pentru gaming. Il poti gasi la reducere sau resigilat mai ieftin pe https://www.emag.ro/tableta-samsung-galaxy-tab-a-2019-quad-core-8-2gb-ram-32gb-4g-silver-sm-t295nzsarom/pd/D3D0GRBBM/

Reduceri tableta Samsung Galaxy Tab A (2019): Tableta Samsung Galaxy Tab A (2019), Quad Core, 8″, 2GB RAM, 32GB, 4G, Silver are pretul de 809 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii tableta Samsung Galaxy Tab A (2019) Click aici ! Specificatii: Caracteristici generale

ConectivitateCu SIM
Sistem de operareAndroid
TehnologiiGPS 4G GLONASS Wi-Fi
SenzoriAccelerometer Lumina
Continut pachet1 x Tableta 1 x Cablu de date
CuloareSilver
Inaltime210 mm
Latime124.4 mm
Grosime8 mm
Greutate347 g

Tableta Samsung Galaxy Tab A (2019), Quad Core, 8″, 2GB RAM, 32GB, 4G, Silver Dorind sa aducem inspiratie pentru oameni, avem intotdeauna drept obiectiv sporirea valorii si comoditatii pentru clientii nostri.
Am urcat in topul pietei globale de smartphone-uri in anul 2016 oferind o experienta de utilizator mai bogata si capacitati de productie mai inteligente, consolidandu-ne astfel pozitia de lider de piata. Pe langa modelele noastre de smartphone-uri premium, produsele din gamele medii/ieftine pe care le avem in portofoliu ne-au adus feedback pozitiv din partea consumatorilor chiar si pe pietele mai extinse de pe glob. Ne-am consolidat ecosistemul de produse cu dispozitive portabile, IoT (Internet of Things) si cu accesorii, consolidandu-ne in acelasi timp concurenta pe piata prin extinderea ofertei de servicii si a portofoliului de afaceri B2B in plati prin telefonia mobila, solutii de securitate etc. In 2017, planuim sa venim cu inovatii importante care sa imbogateasca vietile consumatorilor pentru a oferi o experienta de utilizator mai buna, analizand in acelasi timp conditiile de piata pentru a ne implementa strategia globala privind gamele de produse si a avea drept tinta profitabilitatea. Ne vom utiliza capacitatile de Cercetare si dezvoltare de top pentru a introduce produse inovatoare care sa provoace limitele pietei de smartphone-uri din prezent si sa asigure un management al calitatii de neegalat in vederea cresterii beneficiilor pentru consumatori. In plus, departamentul nostru de investitii si de Cercetare si dezvoltare isi va continua activitatea in sectoarele IoT, inteligenta artificiala, servicii orientate spre convergenta si in sectorul B2B, care va reprezenta stimulentul pentru o crestere ulterioara. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii tablete Samsung sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja tablete Samsung la reducere pe eMag.

Click aici pentru comanda

Cauta Tableta Samsung Galaxy Tab A (2019), Quad Core, 8″, 2GB RAM, 32GB, 4G, Silver la reducere de Black Friday 2022.