Tableta Microsoft Surface Pro, Intel Core i5, 128Gb Ssd, 4Gb Ram, modem 4g Lte: vezi pareri despre tableta Microsoft Surface Pro si gaseste tablete Microsoft online.

Cauti o tableta profesionala, pentru job, cu un display mai mare si specificatii mai bune? Iti recomand aceasta tableta pentru specificatiile foarte bune, pentru procesorul performant si display. Citeste mai jos pareri, recenzie si gaseste reducere. Iti recomandam totusi sa iei in considerare si faptul ca la aproximativ acelasi pret sau chiar mai ieftin, iti poti cumpara un laptop foarte bun, cauta in categoria laptopuri. Il poti gasi la reducere sau resigilat mai ieftin pe https://www.emag.ro/tableta-microsoft-surface-pro-intel-core-i5-128gb-ssd-4gb-ram-modem-4g-lte-htx-00003/pd/D7529VBBM/

Reduceri tableta Microsoft Surface Pro: Tableta Microsoft Surface Pro, Intel Core i5, 128Gb Ssd, 4Gb Ram, modem 4g Lte are pretul de 5950 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii tableta Microsoft Surface Pro Click aici ! Specificatii: Caracteristici generale

ConectivitateCu SIM
Sistem de operareMicrosoft Windows
Tehnologii4G
CuloareGri

Surface Pro LTE Ci5 4/128GB SSD 12IN W10P

Surface Pro LTE Ci5 4/128GB SSD 12IN W10P

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii tablete Microsoft sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja tablete Microsoft la reducere pe eMag.

Click aici pentru comanda

Cauta Tableta Microsoft Surface Pro, Intel Core i5, 128Gb Ssd, 4Gb Ram, modem 4g Lte la reducere de Black Friday 2022.