reducere smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra

Smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra: gaseste specificatii, preturi reduse la smartwatch-uri si gaseste smartwatch Star la pret ieftin.

Cauti un smartwatch sub 250 lei? Iti recomand un smartwatch la pret ieftin, cu functii basic, pe care il gasesti la reducere. Gaseste mai jos specificatiile, pretul si recenzie pentru a vedea daca se merita sa il cumperi. Il poti gasi la reducere sau resigilat mai ieftin pe https://www.emag.ro/smartwatch-star-rush-carcasa-argintie-si-curea-silicon-neagra-617689529311/pd/D1GMX2BBM/

Reduceri smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra: Smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru reducerile frecvente si serviciile oferite.

reducere smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra

Mai multe poze aici >>

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii Smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra Click aici ! Specificatii: Stil: Elegant Material curea/bratara: Silicon Senzori: Pedometru Sleep Monitor Exceptional pentru banii pe care am decis sa ii dau pentru acest ceas. Are SIM, SLOT SD, inca nu am descoperit multe metode, dar cred ca il pot folosi si ca un „ajutor” la examene!:)) Cumparati-l cu incredere!

Click aici pentru comanda

Smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra   Functii: Message; Bluetooth; Call records; Remote notifier; Remote Cameras; Anti lost alarm; Pedometer; Sleep monitor; Sedentary reminder; Alarm; Calendar; Calculator; Audio player; Camera; Video recorder; Image viewer; Video player; Sound recorder; Browser; Magic voice. Descopera ofertele si alege un smartwatch potrivit tie, cu functii de monitorizare somn, nivel oxigen, pedometru, smartwatch-uri rezistente la apa sau cu vibratii si notificari la mesaje sau apeluri. Gasesti si bratari fitness sau smartwatch cu aplicatii precum Facebook, Whatsapp, care iti arata vremea, atat pentru Android, cat si iOS. Foloseste bratarile cu bluetooth pentru a monitoriza pasii, somnul, puls, tensiune, temperatura, calorii arse sau nivelul de oboseala, pentru sporturi precum inot, ciclism, jogging sau alergare, sau care sa iti permita sa raspunzi la apeluri.

Smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra - Reduceri Pret

Smartwatch Star Rush Carcasa Argintie si Curea Silicon Neagra: gaseste specificatii, preturi reduse la smartwatch-uri si gaseste smartwatch Star la pret ieftin.

Product SKU: 6.1769E+11

Product Brand: Star

Product Currency: RON

Product Price: 115

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.23