reducere Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18

Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18: vezi pareri Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18 si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18: cauti un pret ieftin? Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18 are pretul de 1966 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/set-consola-nintendo-switch-mario-tennis-aces-nba-2k18-56877/pd/DS824VBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

reducere Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18

Mai multe poze aici >>

Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & NBA 2K18 este o consola plus 2 jocuri lansata de Nintendo, la data de 03.07.2018.Continut pachet Nintendo Switch:Faceti cunostinta cu Nintendo Switch! Pe langa posibilitatea de a experimenta senzatii tari in singleplayer si multiplayer la tine acasa, aceasta consola iti ofera posibilitatea sa te joci titlurile favorite, oricand, oriunde si cu cine doresti.Puterea unui sistem de gaming a fost inglobata acum cu factorul de mobilitate, oferindu-ti distractie fara limite.Cand esti acasa, poti amplasa consola Nintendo Switch in dock-ul ei special care la urma se va conecta la televizor si iti va permite sa te joci titlurile tale preferate cu prietenii si familia din confortul propriei tale case.Daca vei deconecta consola de la dock, aceasta va trece automat in modul handheld astfel incat experienta de gaming de care te-ai bucurat acasa poate fi savurata in continuare in calatoriile tale. Portabilitatea lui Nintendo Switch este sporita de catre ecranul high definition puternic, motiv pentru care tu te vei distra din plin oriunde ai fi.Distractia intra in actiune atunci cand detasezi controllerele Joy-Con din lateralele consolei Nintendo Switch. Un singur jucator poate tine cate un controller in fiecare mana, doi jucatori pot lua cate unul fiecare sau mai este cazul in care poti aduce mai multe controllere pentru un gameplay mai variat.Controllerele pot fi reatasate de consola cu usurinta, cat ai zice “Click” sau le poti atasa de un accesoriu Joy-Con Grip, care simuleaza un controller traditional. Jucatorul poate opta pentru un controller optional Nintendo Switch Pro (comercializat separat) in locul celor doua controllere Joy-Con.Nu in ultimul rand, este posibil ca mai multe persoane sa isi aduca consolele Nintendo Switch laolalta pentru o sesiune de multiplayer local fata in fata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Nintendo Switch
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Blu-Ray
Capacitate stocare 4 GB

Click aici pentru comanda

Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18 - Reduceri Pret

Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18: vezi pareri Set Consola Nintendo Switch & Mario Tennis Aces & Nba 2K18 si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Product SKU: SKU56877

Product Brand: Nintendo

Product Currency: RON

Product Price: 1966

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4