EaseUS Mobisaver este o solutie simpla de recuperare a datelor de pe smartphone. In ultimii ani, odata cu dezvoltarea tehnologiei, smartphone-urile s-au transformat in adevarate „computere de buzunar”. Avand in vedere mobilitatea pe care ne-o ofera, ajungem sa stocam o buna parte din viata si datele despre activitati pe memoria interna a smartphone-ului. Fie ca este vorba despre fotografii sau videoclipuri, documente sau muzica, toate sunt acum disponibile usor si mereu la indemana. Ce ne facem totusi atunci cand pierdem aceste date din cauza unor virusi, malware din cauza aplicatiilor descarcate, a stergerilor involuntare sau cand spargem display-ul?

Recuperare date smartphone Android

Totul este mai simplu cand facem backup-uri sau avem o aplicatie ce sincronizeaza datele in cloud, precum Google Drive sau Dropbox, dar niciodata nu esti complet acoperit si protejat. Pentru pierderile de fisiere insa, EaseUS Mobisaver ofera o solutie de data recovery pentru smartphone care vine in ajutorul utilizatorilor de telefoane Android. Nu garanteaza recuperarea completa, dar urmand cativa pasi iti poti recapata din fotografiile, documentele, notitele, contactele sau melodiile pierdute.

recuperare date smartphone Android

Download Mobisaver

Procesul este destul de simplu si cred ca intr-un moment in care nu iti mai gasesti un fisier, poti incerca EaseUS Mobisaver. Nu trebuie decat sa instalezi aplicatia pe un sistem Windows, sa conectezi telefonul la calculator, sa scanezi si sa selectezi fisierele pierdute si descoperite. Recuperarea acopera atat memoria interna, cat si cardul de memorie.

Dezvoltatorii au inclus peste 6000 de device-uri suportate pentru recuperare date smartphone Android si o interfata intuitiva, ce poate fi utilizata cu usurinta. Mai mult, ofera recuperare si pe diferite sisteme de operare, cum ar fi recuperare date Windows, Mac OS sau iOS. Aplicatia de data recovery pentru device-urile Android poate fi descarcata si gratuit, dar este limitata ca si functionalitate. In continuare, poti sa cauti si alte stiri Android.

Cauta Recuperare date smartphone cu EaseUS Mobisaver la reducere de Black Friday 2022.