side by side LG GSL480PZXV  601 l  No Frost  Compresor Smart Inverter pret ieftin

Recenzie si pareri side by side LG GSL480PZXV 601 l No Frost Compresor Smart Inverter Iti recomand acest model de frigider side by side daca ai nevoie de spatiu mai mare de depozitare, daca vrei un frigider de inalta calitate si cu design modern.

Nota: 4.5 Pret vechi: 4499 Lei

Vezi pret aici !

Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Side by Side LG GSL480PZXV, 601 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, SpacePlus, Moist Balance Crisper, Multi Air Flow, Clasa F, H 179 cm, Argintiu pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Side by Side LG GSL480PZXV, 601 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, SpacePlus, Moist Balance Crisper, Multi Air Flow, Clasa F, H 179 cm, Argintiu       Sistem de gheata SpacePlus™ Aparatul nostru de gheata inovator este incorporat in usa frigiderului, pentru a lasa un spatiu amplu liber pe rafturi, dar fara a impiedica depozitarea pe usa.     Racire uniforma 24 de ore Sistem precis de control al temperaturii.*       Moist Balance Crisper™ Moist Balance Crisper™ este un capac inovator cu structura reticulata care pastreaza nivelul optim de umiditate. Acesta pastreaza prospetimea fructelor si proprietatile legumelor pentru mai multa vreme.     Maner Tip Pocket Design exterior atractiv Oricata tehnologie incorporeaza un frigider, nu va fi apreciat daca nu are un aspect placut in bucatarie. De aceea, LG depune la fel de mult efort pentru lucrarile de design, ca si pentru detaliile de functionalitate si afisaj.   Dimensiuni   *Pe baza rezultatelor testului UL folosind metoda interna de testare LG de masurare a fluctuatiei medii de temperatura maxima in compartimentul pentru alimente proaspete intre modelele LGE de congelator inferior GBB72NSDFN(±0,5 ?), frigider French Door GF-L570PL(±0,5 ?), Side by Side J811NS35(±0,5 ?), Congelator superior B607S(±0,5?) si Congelator superior B606S(±1,0 ?). *Setare de temperatura fara incarcatura si normala. Rezultatul poate varia la utilizarea efectiva.

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri frigidere side by side LG folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii side by side LG GSL480PZXV 601 l No Frost Compresor Smart Inverter Click aici!

side by side LG GSL480PZXV 601 l No Frost Compresor Smart Inverter

Side by Side LG GSL480PZXV, 601 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, SpacePlus, Moist Balance Crisper, Multi Air Flow, Clasa F, H 179 cm, Argintiu

Product SKU: GSL480PZXV

Product Brand: LG

Product Currency: RON

Product Price: 4499

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4.5

Cauta Recenzie side by side LG GSL480PZXV 601 l No Frost Compresor Smart Inverter la reducere de Black Friday 2022.