scara pentru reeducarea mersului Model 2 pret ieftin

Cauti un aparat fitness multifunctional? Iti recomand un model de aparat fitness bun, pe care il poti gasi in anumite perioade la reducere, sau mai ieftin resigilat. Descopera daca este ceea ce cauti. Recenzie scara pentru reeducarea mersului Model 2 pareri
Nota: 3 Brand: PROSPALIER Pret vechi: 4796 Lei

Vezi pret aici !

Scara pentru reeducarea mersului Model 2 daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Scara pentru reeducarea mersului Model 2 pret ieftin

Oferta aici >>

Scara pentru reeducarea mersului Model 2

Scara recuperare medicala COLORATA cu 3 trepte – 15 cm, compusa din : – Plan inclinat fabricat din lemn masiv de brad  – Schelet de sustinere din otel – vopsit in camp elecrtostatic – Treptele fabricate din lemn masiv de brad, vopsite si lacuite,  – Mana curenta fabricata din lemn de brad  Rampa din lemn este acoperita cu material din cauciuc antiderapant. Panta de urcare este la 24 grade. Dimensiuni: 273 x 45 x 60 cm. Garantie 10 ani. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri aparate multifunctionale PROSPALIER folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii scara pentru reeducarea mersului Model 2 Click aici!

scara pentru reeducarea mersului Model 2

Scara pentru reeducarea mersului Model 2

Product SKU: SRM01315CL

Product Brand: PROSPALIER

Product Currency: RON

Product Price: 4796

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3

Cauta Recenzie scara pentru reeducarea mersului Model 2 si pareri la reducere de Black Friday 2022.