plita incorporabila Hansa BHKS620531,  Gaz,  4 Arzatoare pret ieftin

Recenzie si pareri plita incorporabila Hansa BHKS620531, Gaz, 4 Arzatoare Ai nevoie de plita incorporabila pe gaz din sticla ? In aceasta recenzie iti recomand un model de plita ieftina, pe care o poti comanda online.
Tip incastrare: Incorporabil pe gaz Tip plita: Standard Material: Sticla Numar arzatoare: 4
Nota: 4 Pret vechi: 892 Lei

Vezi pret aici !

Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Plita incorporabila Hansa BHKS620531, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Negru pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Plita incorporabila Hansa BHKS620531, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Negru ? ? ? ? Side control panel. Panou de comanda lateral Butoanele nu sunt amplasate in partea frontala a hotei, ci pe partea dreapta a acesteia, sporind astfel siguranta la utilizare, mai ales atunci cand sunt si copii prin preajma. Deoarece acestea sunt mai dificil de accesat, nu mai exista, practic, riscul de pornire accidentala a plitei de catre copiii mici. ? ? Stable cast iron pan supports. Suporturi stabile din fonta pentru vasele de gatit Suporturile instabile si dificil de curatat pentru vasele de gatit nu mai reprezinta o problema. Plitele cu gaz de la Hansa sunt dotate cu suporturi din fonta noi, robuste si stabile pentru vasele de gatit, care pot fi spalate confortabil in masina de spalat vase. Puteti deplasa cu incredere vasele de gatit, deoarece suporturile vor ramane in aceeasi pozitie. Design perfect pentru confort deplin in bucatarie. ? ? Gas on glass hob. Plita din sticla termorezistenta cu gaz Gata cu consumul de timp si energie pentru eliminarea petelor persistente de pe plita. Plitele cu gaz de la Hansa sunt proiectate astfel incat eliminarea integrala a petelor sa se realizeze imediat. Toate acestea datorita suprafetei perfect netede realizate din sticla securizata de inalta calitate. Savurati confortul! ? ? Flame safety valve. Supapa de siguranta la stingerea flacarii Stingerea accidentala a flacarii arzatorului ar putea reprezenta un real pericol. Totusi, acest lucru nu se intampla in cazul aragazurilor Hansa care sunt dotate cu o supapa speciala care intrerupe alimentarea cu gaz. Siguranta este pe primul loc! ? ? Auto ignition in the knob. Autoaprindere integrata in buton Uitati de chibrituri sau de brichetele incomode. Plitele cu gaz de la Hansa sunt dotate cu o functie de autoaprindere inovatoare care va permite sa aprindeti arzatorul printr-o singura rotire a butonului. Totul este usor si rapid. Iar daca, dintr-un anumit motiv, arzatorul se stinge, plita il reaprinde automat. Traiasca confortul! ?

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri plite Hansa folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii plita incorporabila Hansa BHKS620531, Gaz, 4 Arzatoare Click aici!

plita incorporabila Hansa BHKS620531, Gaz, 4 Arzatoare

Plita incorporabila Hansa BHKS620531, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Negru

Product SKU: BHKS620531

Product Brand: Hansa

Product Currency: RON

Product Price: 629

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4