pachet Pyramis SMARTLINE SLIM STYLE,  cuptor electric 5 functii,  plita cu gaz si hota decorativa pret ieftin

Recenzie si pareri pachet Pyramis SMARTLINE SLIM STYLE, cuptor electric 5 functii, plita cu gaz si hota decorativa Vezi care sunt functiile, specificatiile, avantajele si dezavantajele acestui cuptor incorporabil! Gaseste reduceri la cuptoare incorporabile si cuptoare electrice ieftine si descopera care este cea mai buna alegere!
Tip de alimentare: Electricitate Culoare: Argintiu Eficienta energetica: Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D Capacitate: 61 l
Nota: 4 Pret vechi: 3501 Lei

Vezi pret aici !

Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Pachet Pyramis SMARTLINE SLIM STYLE, cuptor electric 5 functii, plita cu gaz si hota decorativa pret ieftin

Oferta aici >>

Pachet Pyramis SMARTLINE SLIM STYLE, cuptor electric 5 functii, plita cu gaz si hota decorativa

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri cuptoare incorporabile Pyramis folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii pachet Pyramis SMARTLINE SLIM STYLE, cuptor electric 5 functii, plita cu gaz si hota decorativa Click aici!

pachet Pyramis SMARTLINE SLIM STYLE, cuptor electric 5 functii, plita cu gaz si hota decorativa

Pachet Pyramis SMARTLINE SLIM STYLE, cuptor electric 5 functii, plita cu gaz si hota decorativa

Product SKU: PYR_SO600SH6202240

Product Brand: Pyramis

Product Currency: RON

Product Price: 1742

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4