mini bicicleta pentru fitness, Spartan, pentru antrenamentul picioarelor, negru, cu afisaj, 5 kg pret ieftin

Cauti biciclete fitness sub 500 Lei? Iti recomand astazi o bicicleta ieftina potrivita! Este una dintre cele mai ieftine biciclete pe piata, la momentul actual. Recenzie mini bicicleta pentru fitness, Spartan, pentru antrenamentul picioarelor, negru, cu afisaj, 5 kg pareri
Nota: 3 Brand: Spartan Sports Pret vechi: 333 Lei

Vezi pret aici !

Mini bicicleta pentru fitness, Spartan, pentru antrenamentul picioarelor, negru, cu afisaj, 5 kg daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Mini bicicleta pentru fitness, Spartan, pentru antrenamentul picioarelor, negru, cu afisaj, 5 kg pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Mini bicicleta pentru fitness, Spartan, pentru antrenamentul picioarelor, negru, cu afisaj, 5 kg Mini ergometrul Spartan va permite sa va antrenati bratele si picioarele. In plus fata de pedalare, va puteti lucra bratele, umerii si partea superioara a spatelui. Puteti pedala inainte si inapoi, angajand diferite grupe musculare. Directia pedalarii nu afecteaza datele de antrenament. Folosind butonul de reglare manuala (pe care il strangeti sau slabiti), puteti regla sarcina curelei ergometrice in functie de nevoile dvs. Mini ergometrul Spartan este un dispozitiv extrem de usor si compact si, de asemenea, este pliabil. Greutatea volantei: 1,5 kg Reglarea sarcinii: manuala Reglarea lina a sarcinii Sistem de franare: curea Capacitate de incarcare: 100 kg Inaltimea maxima a utilizatorului: fara restrictii Greutate: 5 kg

Caracteristici generale Sport Fitness Tip bicicleta Standard Mecanism Mecanic Nivel pregatire Incepatori Intermediari Avansati Numar trepte dificultate 1 Greutate maxima suportata 100 Kg Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri biciclete fitness Spartan Sports folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii mini bicicleta pentru fitness, Spartan, pentru antrenamentul picioarelor, negru, cu afisaj, 5 kg Click aici!

mini bicicleta pentru fitness, Spartan, pentru antrenamentul picioarelor, negru, cu afisaj, 5 kg

Mini bicicleta pentru fitness, Spartan, pentru antrenamentul picioarelor, negru, cu afisaj, 5 kg

Product SKU: CBC-C-1330

Product Brand: Spartan Sports

Product Currency: RON

Product Price: 226

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3