masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV509S2TE  1400 RPM  9 kg incarcare pret ieftin

Recenzie si pareri masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV509S2TE Comanda masini de spalat rufe online!
Tip incarcare: Frontala Tip masina de spalat: Cu uscator Capacitate de incarcare: 9 Kg Slim: Nu Viteza maxima centrifugare: 1400 rpm Tip deschidere hublou: Stanga Functii: Timer Child Lock Tehnologii: Inverter Direct Drive Programe spalare: Bumbac Delicate Easy Care Mixt Allergy Care Baby Steam Care Turbo Wash 59 Eco 40-60 Hand/Wool Speed 14 Wash+Dry (6 kg) Numar programe spalare: 14
Nota: 5 Pret vechi: 2499 Lei

Vezi pret aici !

Cauti o masina de spalat rufe cu uscator? Am pregatit pentru tine o recenzie a unui model de masina foarte buna. Vezi daca este ce ti se potriveste! Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV509S2TE, 1400 RPM, 9 kg incarcare, 6 kg uscare, Timer, Child Lock, Tehnologia Inverter Direct Drive, Clasa B pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV509S2TE,kg spalare,kg uscare, 1400 rpm, Clasa B, TurboWash 59, Steam, Argintiu Beneficii: Masina de spalat rufe cu uscator si incarcare frontala; Capacitate de incarcare dekg, potrivita pentrufamilie cu 4-5 membri; Hublou cu deschidere pe partea stanga; Este echipata cu 14 programe de spalare; Viteza maxima de centrifugare de 1400 rotatii pe minut si un zgomot de 72 db la centrifugare; Masina de spalat rufe dotata cu tehnologia Inverter Direct Drive, iar ca functii, Child Lock si Timer. Masina de spalat rufe cu uscator, echipata cu tehnologia Inverter Direct Drive care creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asiguracuratare eficienta si delicata. Puteti incarca pana lakg pentru un singur ciclu de spalare, potrivit pentrufamilie cu 4-5 membri. masina de spalat cu uscator incorporat estemasina de spalat normala cu incarcare frontala si un uscator de rufe cu condensare in acelasi aparat electrocasnic. Cumpararea unei astfel de masini este utila in lipsa de spatiu, inlocuind un uscator de sine statator. Este bine de stiut ca la majoritatea masinilor de spalat cu uscator, capacitatea de uscare este mai mica decat capacitatea de spalare. Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale. Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, farafolosi surplus de energie sau de apa sau faradura prea mult siafecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate. Viteza de centrifugareeste exprimata in rotatii pe minut si este un alt criteriu de care trebuie tinut cont atunci cand este achizitionatamasina de spalat. Cu cat viteza de centrifugaremai mare, cu atat mai uscate sunt hainele dupa spalare. Nivelul de zgomot este important daca avem nevoie de liniste sau un zgomot redus. Este masurat in decibeli iarvaloare mica iti va asigura confortul dorit.

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri masini de spalat rufe LG folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV509S2TE 1400 RPM 9 kg incarcare Click aici!

masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV509S2TE

Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV509S2TE, 1400 RPM, 9 kg incarcare, 6 kg uscare, Timer, Child Lock, Tehnologia Inverter Direct Drive, Clasa B

Product SKU: F4DV509S2TE

Product Brand: LG

Product Currency: RON

Product Price: 2499

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Cauta Recenzie masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV509S2TE 1400 RPM 9 kg incarcare la reducere de Black Friday 2022.