lada frigorifica LDK BD 150  Clasa F  Capacitate 142 l  Alb pret ieftin

Recenzie si pareri lada frigorifica LDK BD 150 Comanda congelatoare si lazi frigorifice online!
Volum net total: 142 l Sistem de dezghetare congelator: Manual Capacitate de inghet / 24h: 7 Kg Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 63.5 cm Inaltime: 85 cm Adancime: 56 cm
Nota: 5 Pret vechi: 849

Vezi pret aici !

Este o lada frigorifica potrivita pentru familii care nu au destul loc in frigider, care fac cumparaturi mai rar si depoziteaza hrana pentru iarna. De asemenea, este o lada frigorifica buna pentru gospodarii unde se cresc animale cum ar fi pasari sau porci. Este una dintre cele mai ieftine lazi frigorifice in aceasta perioada. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Lada frigorifica LDK BD 150, Clasa F, Capacitate 142 l, Alb pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Lazile frigorifice LDK ofera o combinatie imbatabila de capacitate mare si consum redus de energie Ele au o serie de caracteristici menite sa salveze timp si energie, sa imbunatateasca pastrarea alimentelor dumneavoastra, facandu-le solutia ideala pentru conservarea de lunga durata.                                                                        .                                          

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri lazi frigorifice LDK folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii lada frigorifica LDK BD 150 Clasa F Capacitate 142 l Alb Click aici!

lada frigorifica LDK BD 150

Lada frigorifica LDK BD 150, Clasa F, Capacitate 142 l, Alb

Product SKU: BD150

Product Brand: LDK

Product Currency: RON

Product Price: 849

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5