lada frigorifica Gorenje FH101AW-FH101AW   95 L  9 5 kg / 24h pret ieftin

Recenzie si pareri lada frigorifica Gorenje FH101AW-FH101AW Comanda congelatoare si lazi frigorifice online!
Volum net total: 95 l Sistem de dezghetare congelator: Manual Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 53.6 cm Inaltime: 84.2 cm Adancime: 55.7 cm
Nota: 4 Pret vechi: 1082

Vezi pret aici !

Este o lada frigorifica potrivita pentru familii care nu au destul loc in frigider, care fac cumparaturi mai rar si depoziteaza hrana pentru iarna. De asemenea, este o lada frigorifica buna pentru gospodarii unde se cresc animale cum ar fi pasari sau porci. Vezi specificatiile si decide daca este potrivita. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Lada frigorifica Gorenje FH101AW-FH101AW , 95 L , 9,5 kg / 24h pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Dispozitive de economisire a energiei din clasa F. In noul sistem de clase energetice, clasa F defineste produsele din clasa anterioara A + si cele de mai jos. Acest grup include produse cu performante suficiente si consum mediu de energie. Dispozitivele din clasa F trebuie sa indeplineasca cerintele specifice de eficienta energetica . O problema importanta in cel mai recent sistem este faptul ca, in ciuda faptului ca a primit o clasa inferioara, nu inseamna ca dispozitivul are performante mai slabe decat inainte.  Lasati congelatorul sa scape singur de gheata Uitati ca trebuie sa dezghetati congelatorul manual. Acest dispozitiv utilizeaza un sistem automat de dezghetare a congelatorului, datorita caruia dispozitivul nu acumuleaza gheata si inghet, iar alimentele congelate individuale nu se lipesc unele de altele. Sistemul automat de dezghetare faciliteaza semnificativ intretinerea si utilizarea echipamentului si il face sa functioneze mult mai eficient din cauza lipsei de gheata care se acumuleaza in congelator.

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri lazi frigorifice Gorenje folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii lada frigorifica Gorenje FH101AW-FH101AW 95 L 9 5 kg / 24h Click aici!

lada frigorifica Gorenje FH101AW-FH101AW

Lada frigorifica Gorenje FH101AW-FH101AW , 95 L , 9,5 kg / 24h

Product SKU: 6275598

Product Brand: Gorenje

Product Currency: RON

Product Price: 1082

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4

Cauta Recenzie lada frigorifica Gorenje FH101AW-FH101AW 95 L 9 5 kg / 24h la reducere de Black Friday 2022.