lada frigorifica Daewoo FF-259HFW  200l  Clasa F  Control electronic pret ieftin

Recenzie si pareri lada frigorifica Daewoo FF-259HFW Comanda congelatoare si lazi frigorifice online!
Volum net total: 198 l Latime: 90.5 cm Inaltime: 84.5 cm Adancime: 54.5 cm
Nota: 4 Pret vechi: 1099

Vezi pret aici !

Este o lada frigorifica foarte incapatoare, potrivita atat pentru uz rezidential cat si comercial. Este o lada frigorifica ieftina, momentan sub 1000 Lei, va recomand acest model. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Lada frigorifica Daewoo FF-259HFW, 200l, Clasa F, Control electronic, Alb pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Lada frigorifica Daewoo FF-259HFW, 200l, Clasa F, Control electronic, Alb     Capacitate 198L Lada frigorifica Daewoo dispune de spatiu generos, de 198 litri, in care veti putea depozita si organiza diferite produse alimentare , cum ar fi carne, peste, legume sau fructele dumneavoastra preferate pentru cele mai delicioase deserturi.     Indicatoare luminoase LED Datorita indicatoarelor LED veti sti daca lada frigorifica este in functiune (Run) sau la ce temperatura este setata (Set –Min/Normal/Max sau SuperFreezing).      4 Niveluri de reglare a temperaturii Temperatura din interiorul lazii frigorifice poate fi ajustata in functie de nevoile dumneavoastra si de tipul alimentelor depozitate. Puteti alege dintre cele 4 nivele de temperatura, Min-Normal-Max sau Super Freezing.     zgomot redus Cu un nivel de zgomot de doar 40 dBA, lada frigorifica Daewoo este suficient de silentioasa pentru a se integra perfect in cadrul ambiental sonor al locuintei dumneavoastra.            

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri lazi frigorifice Daewoo folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii lada frigorifica Daewoo FF-259HFW 200l Clasa F Control electronic Click aici!

lada frigorifica Daewoo FF-259HFW

Lada frigorifica Daewoo FF-259HFW, 200l, Clasa F, Control electronic, Alb

Product SKU: FF-259HFW

Product Brand: Daewoo

Product Currency: RON

Product Price: 999

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4

Cauta Recenzie lada frigorifica Daewoo FF-259HFW 200l Clasa F Control electronic la reducere de Black Friday 2022.