lada frigorifica Albalux AXLF-215  198 l  Deghetare manuala  Capacitate de congelare 9 kg/24 h pret ieftin

Recenzie si pareri lada frigorifica Albalux AXLF-215 Comanda congelatoare si lazi frigorifice online!
Volum net total: 198 l Sistem de dezghetare congelator: Manual Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 80.2 cm Inaltime: 85.4 cm Adancime: 55.9 cm
Nota: 4 Pret vechi: 989

Vezi pret aici !

Este o lada frigorifica foarte incapatoare, potrivita atat pentru uz rezidential cat si comercial. Este o lada frigorifica ieftina, momentan sub 1000 Lei, va recomand acest model. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Lada Frigorifica Albalux AXLF-215, 198 l, Deghetare manuala, Capacitate de congelare 9 kg/24 h, Alb pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Lada frigorifica Alb alux AXLF-215   Sezonalitatea fructelor si legumelor preferata nu mai este o problema! Cu ajutorul lazilor frigorifice Alb alux, pastrezi alimentele in conditii optime timp indelungat. Fiabila si practica, aceasta isi gaseste loc rapid in casa ta, iar tu te bucuri de capacitate generoasa, consum energetic redus si flexibilitate

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri lazi frigorifice Albalux folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii lada frigorifica Albalux AXLF-215 198 l Deghetare manuala Capacitate de congelare 9 kg/24 h Click aici!

lada frigorifica Albalux AXLF-215

Lada Frigorifica Albalux AXLF-215, 198 l, Deghetare manuala, Capacitate de congelare 9 kg/24 h, Alb

Product SKU: AXLF-215

Product Brand: Albalux

Product Currency: RON

Product Price: 989

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4