lada frigorifica 2 in 1 Albatros  100 litri  interior aluminiu  dezghetare manuala pret ieftin

Recenzie si pareri lada frigorifica 2 in 1 Albatros Comanda congelatoare si lazi frigorifice online!
Volum net total: 100 l Sistem de dezghetare congelator: Manual Capacitate de inghet / 24h: 8 Kg Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 545 mm Inaltime: 847 mm Adancime: 550 mm
Nota: 4 Pret vechi: 1118

Vezi pret aici !

Este o lada frigorifica potrivita pentru familii care nu au destul loc in frigider, care fac cumparaturi mai rar si depoziteaza hrana pentru iarna. De asemenea, este o lada frigorifica buna pentru gospodarii unde se cresc animale cum ar fi pasari sau porci. Vezi specificatiile si decide daca este potrivita. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Lada frigorifica 2 in 1 Albatros, 100 litri, interior aluminiu, dezghetare manuala, Fast Freeze pret ieftin

Oferta aici >>

Lada frigorifica 2 in 1 Alb atros, 100 litri, interior aluminiu, dezghetare manuala, Fast Freeze

Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri lazi frigorifice Albatros folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii lada frigorifica 2 in 1 Albatros 100 litri interior aluminiu dezghetare manuala Click aici!

lada frigorifica 2 in 1 Albatros

Lada frigorifica 2 in 1 Albatros, 100 litri, interior aluminiu, dezghetare manuala, Fast Freeze

Product SKU: 163880

Product Brand: Albatros

Product Currency: RON

Product Price: 1118

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4

Cauta Recenzie lada frigorifica 2 in 1 Albatros 100 litri interior aluminiu dezghetare manuala la reducere de Black Friday 2022.