frigider minibar Star-Light MBM-43FWH  43 l  clasa F  inaltime 49 cm  alb pret ieftin

Recenzie si pareri Star-Light MBM-43FWH
Numar usi: 1 Volum net total: 43 L Tip incastrare: Standard Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 47.2 cm
Nota: 5 Pret vechi: 449 Lei

Vezi pret aici !

Este mai degraba potrivit ca mini bar frigider pentru pensiuni, hoteluri sau rulote, decat pentru casa. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Frigider minibar Star-Light MBM-43FWH, 43 l, Clasa F, H 49 cm, Alb pret ieftin

Oferta aici >>

Frigider minibar Star-Light MBM-43FWH, 43 l, Clasa F, H 49 cm, Alb

Numar usi : 1 Volum net total : 43 L Tip incastrare : Standard Eficienta energetica : Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 47.2 cm Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri frigidere Star-Light folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii frigider minibar Star-Light MBM-43FWH 43 l clasa F inaltime 49 cm alb Click aici!

Star-Light MBM-43FWH

Frigider minibar Star-Light MBM-43FWH, 43 l, Clasa F, H 49 cm, Alb

Product SKU: MBM-43FWH

Product Brand: Star-Light

Product Currency: RON

Product Price: 449

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5