frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBL  47 l  clasa F  inaltime 50 cm  negru pret ieftin

Recenzie si pareri RETRO Star-Light MBM-48RBL
Numar usi: 1 Volum net total: 47 L Tip incastrare: Standard Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 48.5 cm
Nota: 5 Pret vechi: 489 Lei

Vezi pret aici !

Este mai degraba potrivit ca mini bar frigider pentru pensiuni, hoteluri sau rulote, decat pentru casa. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBL, 47 l, Clasa F, H 50 cm, Negru pret ieftin

Oferta aici >>

Frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBL, 47 l, Clasa F, H 50 cm, Negru

Numar usi : 1 Volum net total : 47 L Tip incastrare : Standard Eficienta energetica : Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 48.5 cm Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri frigidere Star-Light folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBL 47 l clasa F inaltime 50 cm negru Click aici!

RETRO Star-Light MBM-48RBL

Frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBL, 47 l, Clasa F, H 50 cm, Negru

Product SKU: MBM-48RBL

Product Brand: Star-Light

Product Currency: RON

Product Price: 489

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Cauta Recenzie frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBL 47 l clasa F inaltime 50 cm negru si pareri la reducere de Black Friday 2022.