frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBE  47 l  clasa F  inaltime 50 cm  Bej pret ieftin

Recenzie si pareri RETRO Star-Light MBM-48RBE
Numar usi: 1 Volum net total: 47 L Tip incastrare: Standard Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 48.5 cm
Nota: 5 Pret vechi: 469 Lei

Vezi pret aici !

Este mai degraba potrivit ca mini bar frigider pentru pensiuni, hoteluri sau rulote, decat pentru casa. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBE, 47 l, Clasa F, H 50 cm, Bej pret ieftin

Oferta aici >>

Frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBE, 47 l, Clasa F, H 50 cm, Bej

Numar usi : 1 Volum net total : 47 L Tip incastrare : Standard Eficienta energetica : Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 48.5 cm Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri frigidere Star-Light folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBE 47 l clasa F inaltime 50 cm Bej Click aici!

RETRO Star-Light MBM-48RBE

Frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBE, 47 l, Clasa F, H 50 cm, Bej

Product SKU: MBM-48RBE

Product Brand: Star-Light

Product Currency: RON

Product Price: 469

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Cauta Recenzie frigider minibar RETRO Star-Light MBM-48RBE 47 l clasa F inaltime 50 cm Bej si pareri la reducere de Black Friday 2022.