frigider cu 2 usi Finlux GN212  volum 212 L  Rafturi pentru Depzitare  clasa F  Culoare alb pret ieftin

Recenzie si pareri Finlux GN212
Numar usi: 2 Volum net total: 213 L Tip incastrare: Standard Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 54 cm
Nota: 4 Pret vechi: 1199 Lei

Vezi pret aici !

Este un frigider bun, mai ales daca luam in considerare raportul calitate-pret-volum, avand destul spatiu pentru o familie si nu este prea scump. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Frigider cu doua usi Finlux GN212, Volum 212 L, Rafturi pentru Depzitare, Clasa F, Culoare Alb pret ieftin

Oferta aici >>

Frigider cu doua usi Finlux GN212, Volum 212 L, Rafturi pentru Depzitare, Clasa F, Culoare Alb

Numar usi : 2 Volum net total : 213 L Tip incastrare : Standard Eficienta energetica : Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 54 cm Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri frigidere Finlux folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii frigider cu 2 usi Finlux GN212 volum 212 L Rafturi pentru Depzitare clasa F Culoare alb Click aici!

Finlux GN212

Frigider cu doua usi Finlux GN212, Volum 212 L, Rafturi pentru Depzitare, Clasa F, Culoare Alb

Product SKU: GN212

Product Brand: Finlux

Product Currency: RON

Product Price: 1079

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4