frigider cu 1 usa  Finlux GN89  Congelator  volum 89 L  Rafturi pentru Depzitare pret ieftin

Recenzie si pareri Finlux GN89
Numar usi: 1 Volum net total: 89 L Tip incastrare: Standard Eficienta energetica: Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 48 cm
Nota: 5 Pret vechi: 678 Lei

Vezi pret aici !

Este un frigider destul de mic, potrivit pentru studenti in camin, garsoniera, sau o familie de 1-2 persoane care nu gatesc. Daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Frigider cu o usa, Finlux GN89, Congelator, Volum 89 L, Rafturi pentru Depzitare, Design Compact, Clasa F, Culoare Alb pret ieftin

Oferta aici >>

Frigider cu o usa, Finlux GN89, Congelator, Volum 89 L, Rafturi pentru Depzitare, Design Compact, Clasa F, Culoare Alb

Numar usi : 1 Volum net total : 89 L Tip incastrare : Standard Eficienta energetica : Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D Latime: 48 cm Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri frigidere Finlux folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii frigider cu 1 usa Finlux GN89 Congelator volum 89 L Rafturi pentru Depzitare Click aici!

Finlux GN89

Frigider cu o usa, Finlux GN89, Congelator, Volum 89 L, Rafturi pentru Depzitare, Design Compact, Clasa F, Culoare Alb

Product SKU: GN1001A+

Product Brand: Finlux

Product Currency: RON

Product Price: 678

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Cauta Recenzie frigider cu 1 usa Finlux GN89 Congelator volum 89 L Rafturi pentru Depzitare si pareri la reducere de Black Friday 2022.