bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87  instiintare apel/sms pret ieftin

Comanda bratara fitness cu pretul sub 100 Leidin magazin online, citeste recenzia si pareri despre aceasta bratara fitness si gaseste reducere sau vezi daca este in oferta. Recenzie bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87 instiintare apel/sms pareri
Nota: 4 Brand: Beurer Pret vechi: 187 Lei

Vezi pret aici !

Bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87, instiintare apel/sms daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87, instiintare apel/sms pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87, instiintare apel/sms Caracteristici generale: Comportament de activitate – fiecare pas conteaza. Monitorizarea somnului – analiza somnului. Bluetooth® pentru transferul datelorcatre smartphone-ul dvs.. Inregistrarea activitatii si a somnului cu transferul datelor catre smartphone. Instiintare de apeluri, SMS-uri si mesaje. Monitorizarea activitatii: numarul de pasi, distanta parcursa, calcularea consumului de calorii, durata activitatii si atingerea normei zilnice de miscare. Monitorizarea somnului; inregistreaza activitaea de miscare in timpul somnului si durata somnului. Afisare ora. Capacitatea de stocare pentru 15 zile si 15 nopti. Confort perfect la purtate. Functie de trezire: alarma cu vibratii. Acumulator Li-Ion. Protejat impotriva stropirii cu apa. Memento de miscare. Pachet de livrare: bratara senzor de activitate AS87 si cablu de incarcare. Utilizare la scara completa numai cu aplicatia Beurere HealthManager. Descarcare gratuita a software-ului si a aplicatiei Beurer HealthManager. compatibil incepand cu IOS 8.0 si Android 4.4 cu Bloetooth® low energy technology.

Bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87, instiintare apel/sms Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri bratari fitness Beurer folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87 instiintare apel/sms Click aici!

bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87 instiintare apel/sms

Bratara monitorizare activitate fizica Beurer AS87, instiintare apel/sms

Product SKU: AS87

Product Brand: Beurer

Product Currency: RON

Product Price: 99

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4