bratara fitness M5DX  Bluetooth  ritm cardiac  Nivel oxigen  notificari  pedometru pret ieftin

Comanda bratara fitness cu pretul sub 100 Leidin magazin online, citeste recenzia si pareri despre aceasta bratara fitness si gaseste reducere sau vezi daca este in oferta. Recenzie bratara fitness M5DX Bluetooth ritm cardiac Nivel oxigen notificari pedometru pareri
Nota: 3 Brand: DX Shop Pret vechi: 65 Lei

Vezi pret aici !

Bratara Fitness M5DX, Bluetooth, Ritm cardiac, Nivel oxigen, Notificari, Pedometru, IP52, Negru daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Bratara Fitness M5DX, Bluetooth, Ritm cardiac, Nivel oxigen, Notificari, Pedometru, IP52, Negru pret ieftin

Oferta aici >>

Bratara Fitness M5DX, Bluetooth, Ritm cardiac, Nivel oxigen, Notificari, Pedometru, IP52, Negru

Bratara Fitness M5DX, Bluetooth, Ritm cardiac, Nivel oxigen, Notificari, Pedometru, IP52, Negru Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri bratari fitness DX Shop folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii bratara fitness M5DX Bluetooth ritm cardiac Nivel oxigen notificari pedometru Click aici!

bratara fitness M5DX Bluetooth ritm cardiac Nivel oxigen notificari pedometru

Bratara Fitness M5DX, Bluetooth, Ritm cardiac, Nivel oxigen, Notificari, Pedometru, IP52, Negru

Product SKU: DXFITM501

Product Brand: DX Shop

Product Currency: RON

Product Price: 55

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3