bicicleta Spin Respiro, functii timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut pret ieftin

Cauti biciclete fitness sub 2000 Lei? Am ales sa iti recomandam o bicicleta fitness buna, cu un pret pe masura dar de calitate. Pretul difera in functie de discul de greutate si de modelul ales. Bicicleta fitness este o achizitie foarte importanta si este recomandat sa mizezi pe confort si calitate. Recenzie bicicleta Spin Respiro, functii timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut pareri
Nota: 3 Brand: Tat Biliard Pret vechi: 1666 Lei

Vezi pret aici !

Bicicleta Spin Respiro, functii timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Bicicleta Spin Respiro, functii timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Greutate volanta: 10kg Greutatea maxima suportata: 120kg Rezistenta magnetica Transmisie cu curea Functii computer: timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut. Are suport pentru sticla (sticla nu este inclusa). Suport sa si suport ghidon cromat. Dimensiuni produs: 1000x525x1080 cm. Dimensiuni colet: 1030x210x860 cm.

Caracteristici generale Sport Ciclism Tip bicicleta Spinning Mecanism Magnetic Nivel pregatire Incepatori Avansati Experti Numar trepte dificultate 2 Greutate maxima suportata 120 Kg Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri biciclete fitness Tat Biliard folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii bicicleta Spin Respiro, functii timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut Click aici!

bicicleta Spin Respiro, functii timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut

Bicicleta Spin Respiro, functii timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut

Product SKU: S1021

Product Brand: Tat Biliard

Product Currency: RON

Product Price: 1666

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3

Cauta Recenzie bicicleta Spin Respiro, functii timp, calorii, distanta, distanta totala, puls, rotatii pe minut si pareri la reducere de Black Friday 2022.