bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate pret ieftin

Cauti biciclete fitness sub 1000 Lei? Am ales pentru tine un model de bicicleta fitness la pret ieftin, pe care ti-o recomand. Pretul difera in functie de discul de greutate si de modelul ales. Bicicleta fitness este o achizitie foarte importanta si este recomandat sa mizezi pe confort si calitate. Recenzie bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate pareri
Nota: 3 Brand: IMK Pret vechi: 1172 Lei

Vezi pret aici !

Bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate Computer cu 6 functii Dificultate cu 8 nivele ?a reglabila inainte-inapoi, sus-jos Greutate maxima a utilizatorului 100 kg   Greutatea produsului 17,5 kg

Caracteristici generale Sport Fitness Ciclism Tip bicicleta Standard Mecanism Mecanic Nivel pregatire Incepatori Intermediari Avansati Numar trepte dificultate 5 Greutate maxima suportata 100 Kg Culoare Alb Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri biciclete fitness IMK folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate Click aici!

bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate

Bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate

Product SKU: IMK-1999

Product Brand: IMK

Product Currency: RON

Product Price: 891

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3

Cauta Recenzie bicicleta fitness iMK® 350, cu impuluri, reglabila, computer si 8 niveluri de duritate si pareri la reducere de Black Friday 2022.