aparat multifunctional ZOCO BODY FIT SDJ015, Fixare pe perete, Pliabil, Otel, Negru pret ieftin

Cauti aparate sau echipamente si accesorii fitness multifunctionale? Iti recomand un produs care iti poate fi de ajutor. Vezi mai jos pret actualizat, reduceri si descopera daca este potrivit nevoilor tale. Recenzie aparat multifunctional ZOCO BODY FIT SDJ015, Fixare pe perete, Pliabil, Otel, Negru pareri
Nota: 4 Brand: ZOCO BODY FIT Pret vechi: 2737 Lei

Vezi pret aici !

Aparat multifunctional ZOCO BODY FIT SDJ015, Fixare pe perete, Pliabil, Otel, Negru daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Aparat multifunctional ZOCO BODY FIT SDJ015, Fixare pe perete, Pliabil, Otel, Negru pret ieftin

Oferta aici >>

Aparat multifunctional ZOCO BODY FIT SDJ015, Fixare pe perete, Pliabil, Otel, Negru

Aparat multifunctional SDJ015: Acest aparat se fixeaza pe perete intr-un mod foarte usor. Poate fi pliat spre interior si exterior pentru a economisi spatiu in mod optim. Scoateti pur si simplu cele 4 stifturi de fixare pentru a-l plia. Cand este pliat, se afla la doar 10 cm de perete. Este aproape la fel de versatil ca un suport normal si este capabil sa suporte o greutate mai mult decat suficienta. Structura robusta din otel ofera un antrenament sigur. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri aparate multifunctionale ZOCO BODY FIT folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii aparat multifunctional ZOCO BODY FIT SDJ015, Fixare pe perete, Pliabil, Otel, Negru Click aici!

aparat multifunctional ZOCO BODY FIT SDJ015, Fixare pe perete, Pliabil, Otel, Negru

Aparat multifunctional ZOCO BODY FIT SDJ015, Fixare pe perete, Pliabil, Otel, Negru

Product SKU: ZCB-SDJ015

Product Brand: ZOCO BODY FIT

Product Currency: RON

Product Price: 1470

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4