aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate pret ieftin

Cauti aparat de vaslit la reducere online? Comanda acest model sub 1500 Lei, fiind unul dintre cele mai ieftine aparate de vaslit de pe piata! Recenzie aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate pareri
Nota: 4 Brand: ZOCO BODY FIT Pret vechi: 1470 Lei

Vezi pret aici !

aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate, greutate maxima suportata 130 kg, negru/crom pret ieftin

Oferta aici >>

Descriere Configurare usoara, stocare simpla, rezultate majore. Aparatul de vaslit cu rezistenta la aer a ajutat la stabilirea noului standard pentru ceea ce poate oferi o masina de vasit interior din secolul XXI. Aceasta unitate compacta, de dimensiuni unice, are un monitor avansat de performanta, manere concepute ergonomic, suporturi pentru picioare reglabile si un design al volantei pentru miscari fine, cu zgomot minim. Modelul include, de asemenea, o inaltime confortabila a scaunului, cu sina din aluminiu si sina din otel inoxidabil pentru o alunecare constanta inainte si inapoi, fara porniri sau opriri bruste. Cand ati terminat antrenamentul, puteti imparti rapid vaslitorul in doua segmente pentru depozitare sau puteti folosi rotile cu rotile incluse pentru transport usor. In timp ce unii ar putea asocia exercitiile traditionale de vaslit cu forta bratului superior, Aparatul de vaslit cu rezistenta la aer produce de fapt unul dintre antrenamentele mai cuprinzatoare si mai complete ale oricarui aparat de fitness din industrie – dezvoltarea puterii de baza eficiente si a fortei picioarelor fara supraimpozitarea spatelui.  Pentru a regla cat de mult aer intra in carcasa volantului la fiecare cursa, aparatul include un amortizor spiralat unic pe care il puteti regla de la o setare de la 1 la 8. Acest lucru functioneaza la fel ca uneltele de pe bicicleta, afectand cantitatea de energie pentru a accelera de la o lovitura la alta. Aparatul de vaslit  este ideal pentru sport la domiciliu, dar poate fi folosit si in salile de sport sau pentru pregatirea fizica a sportivilor. Un aparat complet de antrenament cardio. Lucreaza numeroase parti ale corpului: umeri, brate, spate, muschi pectorali, muschi abdominali, coapse, picioare. Asigura sanatatea sistemului cardiovascular.

Aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate, greutate maxima suportata 130 kg, negru/crom Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri aparate de vaslit ZOCO BODY FIT folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate Click aici!

aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate

Aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate, greutate maxima suportata 130 kg, negru/crom

Product SKU: ZCB-JTR101

Product Brand: ZOCO BODY FIT

Product Currency: RON

Product Price: 1470

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4

Cauta Recenzie aparat de vaslit Zoco Body Fit JTR101, greutate volanta 3 kg, 8 niveluri de dificultate si pareri la reducere de Black Friday 2022.