aparat de fitness combinat, multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg pret ieftin

Cauti aparate sau echipamente si accesorii fitness multifunctionale? Iti recomand un produs care iti poate fi de ajutor. Vezi mai jos pret actualizat, reduceri si descopera daca este potrivit nevoilor tale. Recenzie aparat de fitness combinat, multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg pareri
Nota: 3 Brand: OEM Pret vechi: 7188 Lei

Vezi pret aici !

Aparat de fitness combinat, Multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg daca are specificatiile pe care le cauti si consideri ca este potrivit nevoilor tale, profita de reduceri pentru a comanda online. Avantajul este ca poti astfel testa produsul fara probleme si ai timp la dispozitie pentru a-l returna daca nu iti convine. De asemenea, il poti cumpara in rate, sau il poti cauta in categoria resigilate, daca vrei sa il gasesti mai ieftin.

Aparat de fitness combinat, Multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg pret ieftin

Oferta aici >>

Aparat de fitness combinat, Multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg

Echipamentul de fitness combinat de la LIFE GYM are tot ce ai nevoie pentru un antrenament complet al corpului! • Echipament compact pentru antrenamentul intregului corp • Sunt posibile diferite exercitii datorita diferitelor viori, role, presa si suporturi • Include suporturi pentru bare pentru atasarea barelor si greutatilor • Loc pentru depozitarea greutatilor Specificatii: Dimensiuni: 190x184x209cm (74,5×72,15×82 in) Greutate: 125 kg (275 lbs) Greutatea maxima a utilizatorului: 180 kg (396 lbs) Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii sau pareri aparate multifunctionale OEM folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii aparat de fitness combinat, multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg Click aici!

aparat de fitness combinat, multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg

Aparat de fitness combinat, Multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg

Product SKU: 1002

Product Brand: OEM

Product Currency: RON

Product Price: 7188

Price Valid Until: 2023-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3

Cauta Recenzie aparat de fitness combinat, multi Gym si Smith Machine, metal, negru/rosu, 180 kg si pareri la reducere de Black Friday 2022.