Vrei sa descarci videoclipuri sau muzica de pe YouTube?

programe pentru descarcat de pe YouTubeFoloseste aceste programe pentru descarcat de pe YouTube. Indiferent ca vrei sa pui la download clipuri video pentru a le viziona mai tarziu, sau vrei sa descarci muzica pentru laptop, smartphone sau masina, poti folosi aceste solutii. Iti prezentam in continuare cateva programe si siteuri, solutii gratuite programe pentru descarcat de pe Youtube. Descarca gratis de pe YouTube muzica si filme.

Y2Mate.com: in loc sa folosesti un program de descarcat de pe YouTube, poti folosi acest site. In acest fel, nu trebuie sa iti ocupi memoria laptopului inutil, cu toate ca nu ocupa mult spatiu, insa mai multe programe iti vor incetini calculatorul. Pur si simplu copiezi link-ul clipului video pe care doresti sa il descarci si il pui aacolo, apoi faci click pe ‘Start’. Poti descarca videoclipuri cu audio pana la FullHD in format .mp4 sau audio .mp3 / .m4a / .webm. Faci click pe butonul verde Download, din dreptul versiunii pe care doresti sa o descarci. E foarte simplu si usor. Descarcarea merge foarte rapid si calitatea este exceptionala.

Sconverter.com Este practic, util, functioneaza exact ca primul website pentru download, aproape identic. Este o buna alternativa daca Y2Mate nu functioneaza, deci puteti sa il folositi cu incredere.

4kdownload.com Daca vrei un program pe care sa il instalezi ca sa descarci de pe YouTube (si nu numai), probabil asta e cea mai buna varianta. Ce poate face in plus versus site-urile amintite mai sus, e ca poate descarca in 4K. 4k video downloader Daca vrei calitate maxima, chiar daca nu ai un monitor sau TV cu rezolutie 4K, probabil asta e cea mai ok varianta pentru descarcare de pe YouTube, sa descarci in format 4K videoclipurile (care au fost urcate in 4K pe YouTube), in ideea sa ai cat mai putine pierderi de calitate din compresia video-ului. Acest program poate descarca playlist-uri complete, descarca canale complete, extrage subtitrarile dintr-un video, poate descarca si video-uri 3D sau 360.

Programul WinX YouTube Downloader – Tot din categoria programe de descarcat de pe YouTube, gratuit, dar cu cateva functii extra: poate descarca pana la 8K, pe langa YouTube, poti descarca de pe mult mai multe site-uri precum: Facebook, Instagram, Vevo, Dailymotion, BBC, Metacafe, tiktok, Vimeo si altele.

Este legal sa descarci muzica/videoclipuri de pe YouTube?

Legea nu este tocmai precisa, si depinde ceea ce faci cu continutul descarcat. Daca folosesti continutul descarcat de pe YouTube pentru a face bani, pentru a vinde continutul etc atunci este ilegal. Insa atata timp cat folosesti continutul pentru scopuri personale, non-comerciale, nu ar trebui sa fie o problema.

YouTube Premium, fostul YouTube Red iti permite sa descarci video-uri ca sa le vizionezi offline. Dar e un serviciu platit lunar sub forma de abonament. Totusi, nu ai reclame cu YouTube Premium.

Cauta Programe pentru descarcat de pe YouTube la reducere de Black Friday 2022.