Monster Energy Supercross Nintendo Switch: vezi pareri Monster Energy Supercross Nintendo Switch si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Monster Energy Supercross Nintendo Switch: cauti un pret ieftin? Monster Energy Supercross Nintendo Switch are pretul de 219 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 18% pe https://www.emag.ro/monster-energy-supercross-nintendo-switch-51182/pd/DBSG7FBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Monster Energy Supercross Nintendo Switch este un joc de tip sportiv lansat de Milestone la data de 13.02.2018, disponibil pentru PS4, Xbox One si Nintendo Switch. Detalii joc:Include motociclete oficiale, trasee oficiale, precum Dayton, dar si atleti atat din clasele 250SX cat si 450SXTraseele pot fi editate in orice fel, oferind astfel o sumedenie de provocari pentru jucatoriModul cariera care ofera posibilitatea de a edita preferintele pilotului cat si ale motocicleteiGrafica de ultima generatie care ofera cu acuratete detaliile motocicletelor, traseelor si accesoriile pilotilor

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Nintendo
Culoare Multicolor

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Fara unitate optica
Capacitate stocare 100 GB

Click aici pentru comanda