Laptop HP ProBook 650 G3 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, FingerPrint Reader, Microsoft Windows 10 Pro, Grey: vezi pareri despre Laptop HP ProBook 650 G3 si gaseste laptopuri HP online. Salut! Ma numesc Gabriel Gheorghe, redactor din echipa acestui site si vreau sa iti recomand acest laptop pentru specificatiile si reducerea din aceasta perioada.

Reduceri Laptop HP ProBook 650 G3: cauti un pret ieftin? Laptop HP ProBook 650 G3 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, FingerPrint Reader, Microsoft Windows 10 Pro, Grey are pretul de 4641 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de minim 10% pe https://www.emag.ro/laptop-hp-probook-650-g3-cu-procesor-intelr-coretm-i5-7200u-2-50-ghz-kaby-lake-15-6-full-hd-8gb-1tb-dvd-rw-intel-hd-graphics-620-fingerprint-reader-microsoft-windows-10-pro-grey-z2w47ea/pd/DDMTJKBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Flexibilitatea de a indeplini cerintele de afaceri. Beneficiezi la maximum de investitia ta, cu configuratiile care accepta tehnologia de astazi si dispozitivele clasice. HP ProBook 650 este echipat cu cele mai noi caracteristici de securitate si de productivitate si este compatibil cu investitiile existente in IT.
Exploatezi la maximum PC-ul, cu configuratiile care accepta tehnologia de astazi si dispozitivele clasice. Imbini caracteristici noi cu tehnologia demonstrata Simplifici implementarea noilor PC-uri. HP ProBook 650 se integreaza simplu in structura IT curenta. Unitatile optice optionale2 si porturile clasice, precum un port serial, un port VGA standard si o conexiune RJ-45 contribuie la reducerea costurilor de upgrade pentru PC-uri. Mobilizeaza-ti echipa de lucru Cu ajutorul procesoarelor Intel Core i3/i5/i7 din a 7-a generatie, memoriei DDR4 extinse si dispozitivelor periferice, precum docul HP UltraSlim, oferi echipei de lucru de la birou beneficiile mobilitatii, la un pret accesibil, fara a sacrifica performanta. Colaborezi in miscare Afacerea nu se opreste cand esti plecat de la birou. Software-ul HP de reducere a zgomotului, HP Audio Boost, Skype for business si o camera Web 720p sunt instrumente de colaborare care te ajuta sa comunici clar cu colegii. Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii laptopuri bune sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja laptopuri HP pe eMag.

Click aici pentru comanda

Cauta Laptop HP ProBook 650 G3 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, FingerPrint Reader, Microsoft Windows 10 Pro, Grey la reducere de Black Friday 2022.