Laptop HP ProBook 640 G3 cu procesor Intel® Core™ i7-7600U 2.80 GHz, Kaby Lake, 14″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, FingerPrint Reader, Microsoft Windows 10 Pro, Grey: vezi pareri despre Laptop HP ProBook 640 G3 si gaseste laptopuri HP online. Salut! Eu sunt Gabriel de la Recomandat.com si astazi iti voi prezenta acest laptop, informatii si specificatii precum si unde gasesti cel mai bun pret.

Reduceri Laptop HP ProBook 640 G3: cauti un pret ieftin? Laptop HP ProBook 640 G3 cu procesor Intel® Core™ i7-7600U 2.80 GHz, Kaby Lake, 14″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, FingerPrint Reader, Microsoft Windows 10 Pro, Grey are pretul de 4339 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de minim 10% pe https://www.emag.ro/laptop-hp-probook-640-g3-cu-procesor-intelr-coretm-i7-7600u-2-80-ghz-kaby-lake-14-full-hd-8gb-256gb-ssd-dvd-rw-intel-hd-graphics-620-fingerprint-reader-microsoft-windows-10-pro-grey-z2w40ea/pd/DHR1QKBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Bogatie de caracteristici, gata de performanta Inzestraza-ti echipa de lucru cu cel mai configurabil si mai economic PC portabil de la HP. Utilizezi cu incredere HP ProBook 640, care combina suportul pentru caracteristici clasice, oferind stabilitate pe termen lung, cu securitate moderna pentru afacerile de azi. Integrare simpla Profita la maximum de investitiile IT existente, cu suportul disponibil pe HP ProBook 640 pentru caracteristici clasice, precum o unitate optica optionala,2 un port VGA si o conexiune RJ-45 Optiuni puternice pentru procesare si unitati Selectezi din procesoarele Intel Core din a 6-a generatie si grafica Intel HD UMA integrata, impreuna cu alte optiuni configurabile, care permit firmelor sa configureze ProBook-ul 640 potrivit cerintelor fiecarui utilizator. Nivel profesional Creezi o experienta completa, cu procesoare puternice, memorie DDR4 robusta si dispozitive periferice de nivel profesional, precum HP Pro Display si un doc HP Ultraslim. Colaborare de clasa executiva Interactionezi in mod natural cu PC-ul utilizand un ecran tactil FHD optional si Cortana pe Windows 10 Pro.1 Colaborati clar cu Skype for Business, software-ul HP Noise Reduction si o camera Web de 720p (optionale).
Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii laptopuri bune sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja laptopuri HP pe eMag.

Click aici pentru comanda

Cauta Laptop HP ProBook 640 G3 cu procesor Intel® Core™ i7-7600U 2.80 GHz, Kaby Lake, 14″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, FingerPrint Reader, Microsoft Windows 10 Pro, Grey la reducere de Black Friday 2022.