Laptop Dell Inspiron 5584 cu procesor Intel® Core™ i7-8565U pana 4.60 GHz, Whiskey Lake, 15.6″, Full HD, 16GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce MX130 4GB, Microsoft Windows 10, Silver: vezi pareri despre Laptop Dell Inspiron 5584 si gaseste laptopuri Dell online. Salut! Ma numesc Gabriel Gheorghe, redactor din echipa acestui site si vreau sa iti recomand acest laptop pentru specificatiile si reducerea din aceasta perioada.

Reduceri Laptop Dell Inspiron 5584: cauti un pret ieftin? Laptop Dell Inspiron 5584 cu procesor Intel® Core™ i7-8565U pana 4.60 GHz, Whiskey Lake, 15.6″, Full HD, 16GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce MX130 4GB, Microsoft Windows 10, Silver are pretul de 5299 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de minim 10% pe https://www.emag.ro/laptop-dell-inspiron-5584-cu-procesor-intelr-coretm-i7-8565u-pana-4-60-ghz-whiskey-lake-15-6-full-hd-16gb-256gb-ssd-nvidia-geforce-mx130-4gb-microsoft-windows-10-silver-di5584i716256mxw10/pd/DQY4B6BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Laptop Dell Inspiron 5584 cu procesor Intel® Core™ i7-8565U pana 4.60 GHz, Whiskey Lake, 15.6″, Full HD, 16GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce MX130 4GB, Microsoft Windows 10, Silver Intreaga dvs. lume pe un singur ecran.
Laptop de 15”, care se integreaza wireless cu smartphone-ul dvs. utilizand Dell Mobile Connect, oferind energie pentru viata de zi cu zi. Unificati-va dispozitivele cu Dell Mobile Connect.
Integrare perfecta intre PC si smartphone: accesati mai multe dispozitive fara a va imparti atentia. Dell Mobile Connect va asociaza smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.

Limitarea intreruperilor: prin intermediul Dell Mobile Connect, puteti efectua apeluri, puteti trimite mesaje SMS, primi notificari si chiar puteti oglindi telefonul Android pe PC pentru a interactiona cu toate aplicatiile preferate.

Confidentialitate perfect protejata: telefonul se conecteaza la PC prin conexiunea securizata, punct la punct, oferita de Dell Mobile Connect, astfel incat datele dvs. sa nu fie niciodata expuse prin conexiuni prin internet nesecurizate.

Transfer simplu: mutati rapid fotografiile, videoclipurile, muzica si documentele de pe PC-uri pe telefoane Android si viceversa, fara servicii de stocare de tip cloud complicate sau cabluri greoaie.

*Aplicatia Dell Mobile Connect trebuie descarcata pe PC-ul si smartphone-ul dvs. Interactiunea cu aplicatiile mobile prin functiei de oglindire (mirroring) este disponibila numai pe dispozitivele Android. Descoperiti puterea flexibilitatii.

Cele mai recente procesoare: procesoarele Intel® din a opta generatie Whiskey Lake asigura o viteza de reactie incredibila si multitasking fluid fara probleme.

Memorie si capacitate de stocare mari: comutati cu usurinta intre aplicatiile deschise, cu memoria RAM de 16GB. Stocati filme, fotografii si muzica pe unitatea de stocare de 256GB.

Grafica dedicata: va bucurati de o putere suplimentara si de o performanta optima de zi cu zi datorita placii grafice dedicate NVIDIA® MX130 cu 4GB de memorie vRAM GDDR5.

Tastatura numerica: cu o tastatura numerica cu 10 taste, puteti cu usurinta sa va continuati lucrul. Design inspirat de utilizatori
Fiecare Inspiron este proiectat cu atentie, pentru a asigura performante fiabile si dupa de ani de zile de utilizare regulata. Am testat riguros sistemele noastre pentru a va imbunatati experienta.

Caldura si frig
Chiar si dupa expunerea la temperaturi intre -40 °C si 65 °C, Inspiron isi mentine performantele.

Taste si balamale
Butoanele noastre de alimentare sunt testate sa reziste fara defect la 40.000 de apasari, iar tastele tastaturii la 5 milioane de apasari. Deschis, inchis sau rasucit – baza si capacul modelului Inspiron au fost testate de zeci de mii de ori.

Elemente interne
Testam de zeci de ori conectorii interni ai componentelor, de la USB la alimentare sau baterii, pentru a asigura performanta de durata si inlocuire facila.
Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii laptopuri bune sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja laptopuri Dell pe eMag.

Click aici pentru comanda

Cauta Laptop Dell Inspiron 5584 cu procesor Intel® Core™ i7-8565U pana 4.60 GHz, Whiskey Lake, 15.6″, Full HD, 16GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce MX130 4GB, Microsoft Windows 10, Silver la reducere de Black Friday 2022.