Laptop Dell Inspiron 5570 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, Radeon 530 4GB, Microsoft Windows 10 Pro, Platinum Silver: vezi pareri despre Laptop Dell Inspiron 5570 si gaseste laptopuri Dell online. Daca ai nevoie de un laptop ceva mai scump, dar mai performant, pentru munca, editare video, programare sau pentru jocuri video, te poate interesa acest model de laptop.

Reduceri Laptop Dell Inspiron 5570: cauti un pret ieftin? Laptop Dell Inspiron 5570 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, Radeon 530 4GB, Microsoft Windows 10 Pro, Platinum Silver are pretul de 3699 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de minim 10% pe https://www.emag.ro/laptop-dell-inspiron-5570-cu-procesor-intelr-coretm-i5-8250u-pana-la-3-40-ghz-15-6-full-hd-8gb-256gb-ssd-radeon-530-4gb-microsoft-windows-10-pro-platinum-silver-di5570i58256r530wp/pd/D3BDQQBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Laptop Dell Inspiron 5570 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, Radeon 530 4GB, Microsoft Windows 10 Pro, Platinum Silver Complet captivant, complet impresionant Afisaj clar: Bucurati-va de detaliile clare ale afisajului anti-glare FHD de 15.6″ pentru a vedea totul mai bine, in special in exterior sau in lumina puternica.

Stream perfect: Tehnologia SmartByte va face jocurile si streaming-ul fluid si neintrerupt, astfel incat sa nu pierdeti niciodata o secunda. Aceasta solutie de retea asigura ca aplicatiile cele mai importante sa obtina o latime de banda de care au nevoie pentru o performanta optima.

Ascultati fiecare detaliu: Waves MaxxAudio Pro imbunatateste sunetul, astfel incat sa puteti auzi totul, de la concerte la muzica de film si actiune de jocuri cu tonuri bogate, rezonante. Performanta si stocare din plin Performanta puternica: Cel mai recent procesor Intel Core i5 ofera putere din plin intr-un pachet compact.

Mai multa memorie: Avand performante sporite, largimea de banda si eficienta energetica epica, cu memoria DDR4 de 8GB veti rula toate aplicatiile si multitasking-ul ca un profesionist in cel mai scurt timp.

Stocare multipla: Laptopul dumneavoastra va ofera mai multe optiuni de stocare pentru performanta receptiva si o multime de backup, vine dotat cu un SSD ultra-rapid de 256GB in timp ce va ofera posibilitatea de a adauga un HDD de mare capacitate in slot-ul liber. Caracteristici apreciate de toata lumea Unitate optica convenabila: vizionati filme, jucati jocuri sau ascultati muzica preferata cu unitatea DVD standard sau ardeti propriile discuri pentru copierea de rezerva a fisierelor. Dimensiuni
1. Inaltime: 22.7 mm | 2. Latime: 380 mm | 3. Adancime: 258 mm Proiectat pentru lumea reala
Vrem sa iti iubesti noul PC pentru anii urmatori. De aceea testam laptopurile Inspiron pentru fiabilitate nu doar in locurile in care va asteptati, ci pentru drumul deschis inainte.

Incingeti atmosfera: De la vestiare la masinile incuiate, testati laptopurile Inspiron pentru supravietuire in conditii de temperatura dure de durata de pana la 65°C.

Totul se bazeaza pe ele: Testati balamalele laptop-ului Inspiron pentru a va asigura ca inca se simt bine, chiar si dupa deschiderea si inchiderea capacului de 20.000 de ori.

Cheia succesului: Testeaza tastele utilizate in mod obisnuit pentru 10 milioane de tastari si tastele touch pad-ului de 1 milion de ori fara esec. Asa ca da-i drumul, termina-ti romanul.

Testat: Indiferent de ce ti-ai setat tastele de power si multimedia, le-am testat pe toate pentru a supravietui la 40.000 de apasari fara probleme.

Intotdeauna o potrivire perfecta: Probabil ca nu va mai fi nevoie sa eliminati si sa reinstalati bateria de 30 de ori a lui Inspiron, dar puteti sta linistit, stiind ca am testat chiar si asta. Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde. Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii laptopuri bune sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja laptopuri Dell pe eMag.

Click aici pentru comanda

Cauta Laptop Dell Inspiron 5570 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, Radeon 530 4GB, Microsoft Windows 10 Pro, Platinum Silver la reducere de Black Friday 2022.