Frigider Incorporabil TEKA TKI2 300, Capacitatea 310 l, Clasa A+ ieftin

Recenzie frigider Incorporabil TEKA TKI2 300: Iti recomand un frigider bun care cred ca are destule functii si este bun pentru o familie mai numeroasa. Citeste recenzia pentru a vedea daca este potrivit nevoilor tale.

Vezi pret aici !

Oferte frigider Incorporabil TEKA TKI2 300: gasesti la pret ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Ai livrare rapida prin curier, deschidere colet la livrare si retur gratuit in 30 de zile. Alternativ, poti cumpara frigider in rate sau gasesti mai ieftin in categoria resigilate.

Frigider Incorporabil TEKA TKI2 300, Capacitatea 310 l, Clasa A+ pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Teka adapteaza nevoile dumneavoastra pentru un stil de viata sanatos la procesul de creare de produse luxoase, extrem de eficiente si cu un grad de functionalitate ridicat, facandu-va astfel viata mai usoara. Compania isi respecta toate angajamentele luate in domeniul ecologiei si toate eforturile sale sunt concentrate in scopul economisirii de energie.Consumul unui frigider reprezinta in medie 18% din consumul total de energie al unei case,de aceea este extrem de important sa alegeti frigiderul care are cea mai buna clasa de energie. Majoritatea frigiderelor Teka folosesc gaz butan R600,contribuind astfel la conservarea stratului de ozon,reducerea nivelului de zgomot si cresterea duratei de utilizare a frigiderului respectiv. Frigiderul Incorporabil TEKA TKI2 300 este alegerea ideala. Caracteristici: -Frigider incorporabil -Control electronic -Usa reversibila -Instalare tip „Door on Door” -Rafturi din sticla securizata -Sertare transparente pentru legume -Iluminare interioara -Sistem antibacterian (tratament cu ioni de argint) -Volum total (brut) 315 l -Volum net 310 l -Consum de energie: 0,4 kWh/24 h -Consum anual: 146 kWh/ an -1 Compresor – R600 a -Nivel de zgomot: 31 dBA -Clasa de eficienta energetica A+ -Clasa climatica:SN-T -Dimensiuni exterioare (mm)(I x L x A): 1.771 x 543 x 545 -Dimensiuni incorporare (mm)(I x L x A): 1.778-1788 x 560 x 550 -Recomandare: combinare cu congelatorul TGI2 200 NF. .

Comanda aici !

DETALII frigider Sistem dezghetare frigider Automat Material rafturi Sticla securizata ENERGIE & PERFORMANTA Clasa climatica SN-T Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii frigidere sau pareri combine sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja acest produs.

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii Frigider Incorporabil TEKA TKI2 300, Capacitatea 310 l, Clasa A+ Click aici!

„Este un frigider bun, spatios, are destule functii iar pretul e destul de ok avand in vedere caracteristicile. Recomand!”

Frigider Incorporabil TEKA TKI2 300, Capacitatea 310 l, Clasa A+ pareri - Reduceri Pret

Recenzie frigider Incorporabil TEKA TKI2 300: Iti recomand un frigider bun care cred ca are destule functii si este bun pentru o familie mai numeroasa. Citeste recenzia pentru a vedea daca este potrivit nevoilor tale.

Product SKU: 40693310

Product Brand: TEKA

Product Currency: RON

Product Price: 3259

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5