Descarca programe gratis pentru calculator, si instaleaza-le pe toate odata. Ninite este un site care iti permite sa iti construiesti un pack cu programe utile pentru PC-ul tau, si sa economisesti timp instaland toate programele odata. Nu mai este nevoie sa cauti fiecare software in parte, sa il descarci si apoi sa il instalezi, deoarece Ninite face asta automat.

O situatie in are este util este atunci cand abia ai instalat un OS cum ar fi Windows pe calculator, si ai nevoie de anumite programe pentru a putea utiliza anumite functii. Poti alege intre programe de mesagerie instant, programe de editare foto, browsere, media playere, antivirusi gratis, utilitati si chiar programe gratuite petru web development. Este cu siguranta unul din acele programe bune de stocat pe un stick sau CD.

Ce este Ninite?
Ninite este un serviciu online care iti permite sa descarci si sa instalezi automat aplicatii populare pentru Windows, simultan. Pe saitul web Ninite, poti alege ce aplicatii vrei sa instalezi sau sa actualizezi pe calculatorul sau dispozitivul tau cu Windows. Apoi, descarci si pornesti un fisier executabil, dupa care astepti ca acele aplicatii sa se instaleze automat. In acest timp, poti face orice vrei, inclusiv sa lucrezi la alte lucruri pe PC-ul tau, sau chiar si sa iti lasi PC-ul nesupravegheat.

Cum instalezi si actualizezi aplicatii cu Ninite
In primul rand, trebuie sa deschizi un browser web pe PC-ul tau cu Windows si sa vizitezi ninite.com.

Saitul web Ninite
Pe pagina web Ninite, selecteaza aplicatiile pe care vrei sa le instalezi sau actualizezi. Dupa cum poti vedea in imaginea de mai jos, lista de aplicatii suportate este destul de lunga. Poti alege ce aplicatii vrei sa fie instalate sau actualizate automat, activandu-le casetele de selectare din stanga numelor lor.

Selectarea aplicatiilor pe ninite.com
Dupa ce termini de selectat, deruleaza pagina web pana gasesti butonul „Get Your Ninite” (Ia-ti Ninite-ul tau). Apoi, da clic pe el.

Descarca fisierul de instalare Ninite
Cand faci acest lucru, Ninite creeaza un fisier executabil pe care trebuie sa il descarci si sa il rulezi pe PC-ul tau. Cand te intreaba browser-ul web, alege sa Executi (Run) sau sa Salvezi (Save) fisierul de instalare.

Executarea sau salvarea fisierului de instalare Ninite
NOTA: Daca alegi sa salvezi fisierul de instalare, poti sa il folosesti din nou in viitor, in cazul in care vei vrea sa iti actualizezi din nou aplicatiile.

Fisierul de instalare Ninite poarta numele Ninite urmat de numele unora dintre aplicatiile pe care ai ales sa le instalezi sau descarci pe PC-ul tau cu Windows.

Fisiere personalizat de instalare, de la Ninite
Cand rulezi executabilul Ninite, se deschide o fereastra mica in care iti arata ce face, precum si progresul instalarii. Dupa cum poti vedea in imaginea de mai jos, fereastra este destul de simpla: daca vrei mai multe informatii despre proces, apasa pe „Show details” (Arata detalii).

Arata detalii despre procesul de instalare
Acest lucru face ca Ninite sa isi mareasca fereastra si sa iti arate mai multe detalii despre starea fiecarei aplicatii pe care ai selectat-o pentru instalare sau actualizare.

Detalii despre instalarea Ninite
Cand se finalizeaza instalarile automate, Ninite iti arata daca s-au instalat corect. Daca vreuna dintre instalari nu a reusit, poti sa reincerci instalarea apasand pe legatura Retry/re-install (Reincearca/reinstaleaza).

Cauta Descarca Ninite – pack instalare programe utile PC la reducere de Black Friday 2022.