Cum sa recuperezi fisiere sterse din PC? Ai sters din greseala fisiere de pe calculatorul tau? Descopera cum poti recupera poze, videoclipuri si alte tipuri de fisiere dupa ce au fost sterse de pe calculator.

Recuva este o aplicatie ce va ajuta sa recuperati fisierele sterse definitiv, (chiar daca au fost sterse din Recycle Bin), mai putin cele sterse cu ajutorul unui program de tip file shredder, care este ireversibil. Recuva recupereaza fisiere sterse si de pe memory card-uri, nu doar hard disk-uri, ceea ce il face un program foarte util.

Recupereaza fisierele sterse cu RECUVA

La instalare puteti alege suportul pentru interfata in limba romana, apoi si aplicatia instalata va avea interfata tot in limba romana nu doar installerul. Va recomandam sa instalati doar programul, fara toolbar si eventual fara cautarea pentru actualizari.

Interfata este foarte intuitiva iar suportul pentru limba romana este un avantaj; recuperarea fisierelor se face foarte usor avand la dispozitie un ghid pas cu pas in care puteti selecta tipul de fisier pe care vreti sa il recuperati si locatia acestuia. Programul este foarte usor de folosit chiar si pentru incepatori.

Conditiile necesare pentru a putea recupera ceva sunt ca pe discul pe care aveati fisierele sa nu fi facut modificari (copiere fisiere noi, mutare fisiere de pe alta partitie) care sa fi afectat structura fisierului de recuperat (prin rescriere). Fisierele marcate cu verde sunt recuperabile, cele cu rosu avand sanse mai mici de recuperare.

Cand recuperati fisiserele, salvati-le pe alta partitie decat cea pe care se aflau in momentul stergerii. In cazul in care doriti sa recuperati date de pe un disc optic (CD/DVD) Recuva nu va poate ajuta, insa puteti cauta programul Recovery Toolbox for CD Free.

Fiindca softurile de recuperare a datelor sterse functioneaza de cele mai multe ori doar daca fisierele ce trebuie recuperate nu au fost suprascrise, exista cazuri cand acestea sunt ineficiente. In astfel de situatii recomand sa apelati la un centru de recuperare date de pe HDD.

DESCARCARE RECUVAhttp://www.recuva.com/download/builds

Cauta Cum sa recuperezi fisiere sterse din PC? la reducere de Black Friday 2022.