Descopera cum sa activezi internet 4G Digi Mobil – RCS & RDS. Daca ai nevoie de setarile APN pentru a beneficia de conexiunea 4G/LTE a celor de la Digi, urmareste tutorialul pentru activarea internetului 4G pe smartphone sau tableta. In reteaua Digi 4G ai urmatoarele viteze de acces:

  • frecventa 2100 Mhz (banda 1 – FDD) – 75 Mbps download si 21 Mbps upload viteza maxima estimata.
  • frecventa 2600 Mhz (banda 38 – TDD) – 100 Mbps download si 10 Mbps upload viteza maxima estimata.

Metoda 1: cum activezi accesul in reteaua 4G: aboneaza-te la Digi Mobil si ai acces in reteaua 4G pe orice smartphone compatibil. Poti activa accesul in reteaua 4G direct de pe telefonul tau mobil. Apeleaza *111# si urmeaza pasii pentru activarea din telefon. Sau tasteaza direct *111*187# – activare 4G conform https://www.digiromania.ro/asistenta/acoperire-servicii-portabilitate/4g

Metoda 2: puteti face manual setarile pe smartphone:

  • navigati in meniu la “Setari” si activati “Date mobile” sau “Retele mobile” – denumirea difera in functie de telefonul pe care il detineti.
  • in meniul “Setari” de pe telefon accesati sectiunea “Partajare Internet & Retele” si apoi intrati in sectiunea de “Retele mobile“
  • in continuare accesati “Puncte de acces” si intrati la “APN nou”, la “Nume” treceti “Digi Mobil“ si la “APN” treceti “internet”
  • in continuare nu trebuie decat sa dati “Salvare” la setarile facute anterior

Posesorii de cartele pre-pay care vor internet 4G Digi vor trebui sa urmeze aceeasi pasi dar la APN vor trebui sa treaca “prepaid“.

Cauta Cum activezi internet 4G Digi Mobil – RCS & RDS la reducere de Black Friday 2022.