reducere Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller

Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller: vezi pareri Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller: cauti un pret ieftin? Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller are pretul de 1899 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 9% pe https://www.emag.ro/consola-sony-ps4-pro-playstation-4-gamma-chassis-1tb-negru-extra-controller-136837/pd/D1WCH6BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

reducere Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller

Mai multe poze aici >>

Divertisment si jocuri spectaculoase PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) este o consola proiectata sa ofere experiente unice prin imbunatatirea puterii de procesare si suport pentru imaginile la rezolutie 4K. Putere supra-alimentata Prin cresterea performantei livrate de arhitectura de sistem, atat la nivel de CPU, cat si la nivel de GPU, PS4 Pro permite o redare mai detaliata a jocurilor, cu un nivel superior de detalii. Utilizatorii care dispun de televizoare 4K se vor putea bucura de toate jocurile PS4 la o calitate mai buna, pe langa rezolutia 4K, beneficiind de framerate-uri mai mari sau mai stabile. 1 TB Stocare PS4 Pro dispune de 1TB spatiu de stocare, care permite instalarea mai multor jocuri si descarcarea de mai multe demo-uri sau clipuri video.
Design-ul consolei este inspirata de forma consolei PlayStation 4, cele trei niveluri simbolizand puterea si stabilitatea emanata de PlayStation 4 Pro. Noul PS4 Pro include pe langa cele doua porturi USB frontale si un port USB extra amplasat in spatele consolei pentru conectarea mai usoara al unui sistem de realitate virtuala PlayStation VR. Experienta imbunatatita pe toate televizoarele Si posesorii de televizoare HD se vor putea bucura de experientele imbunatatite oferite de PS4 Pro, consola oferind rezolutia 1080p pentru toate jocurile PS4, respectiv frame rate-uri mai mari sau mai stabile pentru anumite titluri. Tehnologia HDR Tinand pasul cu evolutia tehnologiei de redare, toate consolele PS4, inclusiv PS4 Pro ofera suport pentru tehnologia HDR, care permite redarea unui game de culori extinse si o trecere mai lina intre zonele intunecate si cele luminate. Utilizatorii care dispun de televizoare compatibile cu tehnologia HDR se vor putea bucura de continut digital redat intr-o maniera realistica, prin afisarea de culori vibrante, mai apropiate de cele percepute de ochiul uman in realitate. Joc la nivelul urmator Fiecare joc PS4, inclusiv cele deja lansate si cele care urmeaza sa apara vor rula pe toate consolele PS4 si pe PS4 Pro. Pentru a usura interactiunea utilizatorilor cu sistemul, fiecare consola PS4 beneficiaza de aceeasi interfata si imparte aceeasi comunitate pentru jocurile online si serviciile de retea. Astfel, atat posesorii de PS4, cat si utilizatorii de PS4 Pro vor putea juca impreuna si vor putea partaja momentele preferate. SIE va actualiza in mod regulat lista de jocuri cu caracteristici speciale pentru PS4 Pro dezvoltate de studiourile proprii si de parteneri, continuand sa extinda ecosistemul PlayStation. Divertisment incredibil PS4 Pro suporta redarea video 4K pentru serviciile de streaming precum Netflix si YouTube. *Este necesar televizorul 4K. Reprodusa prin redare grafica sau convertita prin tehnologia de conversie extinsa.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma PlayStation 4
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Blu-Ray
Capacitate stocare 1 TB

Click aici pentru comanda

Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller - Reduceri Pret

Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller: vezi pareri Consola Sony PS4 PRO (Playstation 4), Gamma Chassis, 1TB, Negru + Extra Controller si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Product SKU: SKU136837

Product Brand: PlayStation

Product Currency: RON

Product Price: 1899

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4