Consola Sony Playstation 4 Pro 1Tb White G Chassis: vezi pareri Consola Sony Playstation 4 Pro 1Tb White G Chassis si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Sony Playstation 4 Pro 1Tb White G Chassis: cauti un pret ieftin? Consola Sony Playstation 4 Pro 1Tb White G Chassis are pretul de 2429 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/consola-sony-playstation-4-pro-1tb-white-g-chassis-76780/pd/D3F558BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Consola SONY Playstation 4 Pro 1TB White G Chassis este un produs lansat de Sony la data de 01.03.2019

PS4 Pro vine la pachet cu cel mai performant hardware capabil sa ofere cele mai rapide, precise si incitante experiente de gameplay pe care le-ai vazut! De acum inainte jocurile se trezesc la viata multumita detaliilor fotorealiste pe care le ofera grafica alimentata de un nou hardware performant

Actiunile tale vor mai rapide, precise si mult mai explozive cu un numar de cadre foarte stabil. Nu uitati ca prin intermediul unui televizor 4K, jocurile PS4 vor oferi un nivel fara precedent de acuitate vizuala, astfel incat vei observa si cele mai mici detalii. Pe langa culorile vibrante HDR, aventurile tale vor capata o noua semnificatie.

Cea mai buna parte este controlul foarte bine pus la punct. Controller-ul wireless DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o noua infatisare si senzatie la atingere la care mai adaugam un nou light bar mai colorat si vizibil pentru a-ti oferi si mai mult control. Este cel mai ergonomic, intuitiv controller PlayStation pe care l-am realizat. Joaca cele mai recente jocuri la claritatea uimitoare a rezolutiei 4K; tonurile pielii devin mai calde, materialele au texturi realiste, iar mediile devin mai vii ca niciodata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma PlayStation 4
Culoare Alba cu Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Blu-Ray
Capacitate stocare 1 TB

Click aici pentru comanda

Cauta Consola Sony Playstation 4 Pro 1Tb White G Chassis la reducere de Black Friday 2022.