Consola Sega Mega Drive Mini: vezi pareri Consola Sega Mega Drive Mini si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Sega Mega Drive Mini: cauti un pret ieftin? Consola Sega Mega Drive Mini are pretul de 329 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 15% pe https://www.emag.ro/consola-sega-mega-drive-mini-atl9010001/pd/DZDP0QBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Consola Sega Mega Drive Mini
 

 
Consola legendara Sega Mega Drive se intoarce intr-o forma noua, in miniatura, impreuna cu doua joystick-uri clasice cu 3 butoane de control.
 
Realizat de SEGA, Mega Drive-ul MIni atinge performante calitative asa cum numai un produs de top reuseste.
 
Include 2 controllere cu fir, clasice.
 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Sega Mega Drive
Numar gamepad/controller 2
Culoare Negru

Click aici pentru comanda
E o consola deosebita, o am de 5 zile. Daca vrei sa iti faci o idee despre cum erau jocurile SEGA prin 89-95 trebuie sa cumperi consola asta. Jocurile sunt interesante, unele sunt mai bune care rezista si la standardele de azi, altele sunt mai proaste. Reda jocurile in 60 FPS constant, nu are probleme de emulare. Jocurile sunt foarte dinamice, totul se misca pe ecran foarte rapid si fluent.

O conectez la tv cu un cablu HDMI de 5 metri si o alimentez de la un power-bank de telefon mobil (consuma foarte putin curent).

Cauta Consola Sega Mega Drive Mini la reducere de Black Friday 2022.