Consola Ps4 Pro 1Tb Fortnite Royal Bomber Pack: vezi pareri Consola Ps4 Pro 1Tb Fortnite Royal Bomber Pack si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Ps4 Pro 1Tb Fortnite Royal Bomber Pack: cauti un pret ieftin? Consola Ps4 Pro 1Tb Fortnite Royal Bomber Pack are pretul de 2399 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 14% pe https://www.emag.ro/consola-ps4-pro-1tb-fortnite-royal-bomber-pack-60740/pd/DD9DJ4BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Consola PS4 Pro 1TB Fortnite Royal Bomber Pack este un pachet lansat de Sony, la data de 13.07.2018.Putere sporita!PS4 Pro vine la pachet cu cel mai performant hardware capabil sa ofere cele mai rapide, precise si incitante experiente de gameplay pe care le-ai vazut!PutereJocurile se trezesc la viata multumita detaliilor fotorealiste pe care le ofera grafica alimentata de un nou hardware performantVitezaActiunile tale vor mai rapide, precise si mult mai explozive cu un numar de cadre foarte stabil.Next level gamingPrin intermediul unui televizor 4K, jocurile PS4 vor oferi un nivel fara precedent de acuitate vizuala, astfel incat vei observa si cele mai mici detalii. Pe langa culorile vibrante HDR, aventurile tale vor capata o noua semnificatie.Control fara precedentController-ul wireless DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o noua infatisare si senzatie la atingere la care mai adaugam un nou light bar mai colorat si vizibil pentru a-ti oferi si mai mult control. Este cel mai ergonomic, intuitiv controller PlayStation pe care l-am realizat.FORTNITEUn joc de actiune care se concentreaza asupra gameplay-ului de cooperare. A fost dezvoltat de divizia poloneza a jocurilor epice (cunoscuta anterior ca People Can Fly). Actiunea Fortnite are loc intr-o lume bantuita de demoni de tip zombie. Jucatorii isi asuma rolul de operatori ai caror sarcini sunt de a opri monstrii care invadeaza Pamantul printr-o retea de portaluri. Modul de joc este impartit in doua etape – in timpul zilei, trebuie sa construim o cetate care sa respinga atacurile demonilor noaptea. Modul de joc implica in principal cautarea materialelor, construirea fortificatiilor si lupta impotriva dusmanilor.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma PlayStation 4
Culoare Multicolor

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Fara unitate optica
Capacitate stocare 100 GB

Click aici pentru comanda

Cauta Consola Ps4 Pro 1Tb Fortnite Royal Bomber Pack la reducere de Black Friday 2022.