Consola PlayStation 4 Slim 500GB Black + Joc UNCHARTED 4: A THIEF’S END pentru PS4: vezi pareri Consola PlayStation 4 Slim 500GB Black + Joc UNCHARTED 4: A THIEF’S END pentru PS4 si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola PlayStation 4 Slim 500GB Black + Joc UNCHARTED 4: A THIEF’S END pentru PS4: cauti un pret ieftin? Consola PlayStation 4 Slim 500GB Black + Joc UNCHARTED 4: A THIEF’S END pentru PS4 are pretul de 1448 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/consola-playstation-4-slim-500gb-black-joc-uncharted-4-a-thief-s-end-pentru-ps4-ps4-500-eot/pd/DTQK64BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

PS4 mai subtire, cu un aspect nou – Experimentati culori incredibil de vii, vibrante, cu imagini HDR impresionante;
– Organizati-va jocurile si aplicatiile si partajati cu prietenii de pe o interfata noua, intuitiva;
– Stocati-va jocurile, aplicatiile, capturile de ecran si videoclipurile cu optiunile de 500 GB si 1 TB;
– Toate emisiunile de televiziune si filmele extraordinare, precum si multe din aplicatiile de divertisment preferate. Control de neegalat Controlerul fara fir DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o noua senzatie vizuala si tactila, inclusiv cu o bara luminoasa colorata mai vizibila, pentru a va pune la dispozitie o parte chiar mai mare din joc. Este cel mai ergonomic si intuitiv controler PlayStation, pe care l-am proiectat pana acum. Share Play (Joc partajat)
Invitati un prieten sa se alature aventurii dvs., provocati-l la jocuri cu mai multi jucatori sau lasati-l sa preia conducerea si sa joace in locul dvs. – chiar daca nu detine jocul. Remote Play
Redati jocuri pe PC sau Mac, pe dispozitivul PlayStation®Vita sau Sony Xperia™ in reteaua dvs. de domiciliu Wi-Fi si nu veti mai fi niciodata legat la televizor din nou. Joc in permanenta evolutie
Actualizari ale programului sistemului Actualizarile regulate ale programului sistemului PS4 aduc noi caracteristici si modalitati de conectare, partajare si joc. O interfata noua – Noile notificari, pictograme si fundaluri ofera o interfata cu utilizatorul mai curata si mai imbunatatita.
Foldere – Mai multe modalitati de organizare a jocurilor si a aplicatiilor dvs.
Meniu rapid – Adaugati comenzi rapide la functii le cele mai utilizate si accesati-le in cadrul jocului. Transfer de date – Migrati cu usurinta jocurile, profilul, capturile de ecran si orice altceva intre doua console PS4.
Profil PSN – Personalizati-va profilul si comparati progresul jocului cu prietenii PSN.
Trofee – Vizualizati trofeele offline si vedeti secretele trofeelor ascunse – in cazul in care doriti. .

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma PlayStation 4
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica DVD-ROM
Blu-Ray
Capacitate stocare 500 GB

Click aici pentru comanda
Copilul meu este foarte incantat.

Cauta Consola PlayStation 4 Slim 500GB Black + Joc UNCHARTED 4: A THIEF’S END pentru PS4 la reducere de Black Friday 2022.