Consola PlayStation 4 1TB + Joc Crash Team Racing + Extra Controller: vezi pareri Consola PlayStation 4 1TB + Joc Crash Team Racing + Extra Controller si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola PlayStation 4 1TB + Joc Crash Team Racing + Extra Controller: cauti un pret ieftin? Consola PlayStation 4 1TB + Joc Crash Team Racing + Extra Controller are pretul de 1619 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/consola-playstation-4-1tb-joc-crash-team-racing-extra-controller-rsgemag3622782x-9936206/pd/D2Y2HRBBM/#used-products Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Consola PlayStation 4 1TB + Joc Crash Team Racing + Extra Controller Crash se intoarce in scaunul soferului! Pregateste-te sa fi pilot de curse in noul joc Crash Team Racing Nitro-Fueled.
O experienta CTR autentica, acum complet remasterizata. Cu Crash Team Racing Nitro-Fueled, mizele sunt mari si competitia este acerba.
Joaca online cu prietenii si intra in competitii cu clasamente online.
Moduri originale de joc, personaje, piese, arme si multe altele. Crash se intoarce in scaunul soferului! Pregateste-te sa fugi cu motorul Crash Team Racing Nitro-Fueled. Este experienta CTR autentica plus o multime mai mult, acum complet remastered si revved pana la max: Porniti-va motoarele cu modurile originale de joc, personaje, piese, power-up-uri, arme si controale Power slide pentru a gloria in karturi si piese suplimentare dincolo de jocul original Race online cu prietenii si Crash competitia cu clasamente online Cu Crash Team Racing Nitro-Fueled, mizele sunt mari si competitia este feroce. Este CTR-ul pe care-l iubesti, acum lovit in cea mai mare viteza. O CONSOLA MAI SUPLA, PENTRU CELE MAI TARI JOCURI Noul look, un PS4 mai suplu Bucura-te de culori incredibile, pline de viata prin intermediul graficii HDR; Cu 30% mai supla si 16% mai usoara fata de consola PS4 originala; Stocheaza jocurile, aplicatiile, screenshot-urile si video-urile pe varianta de 500 de GB sau 1 TB; Toate aplicatiile, serialele, filmele si jocurile tale favorite pe o singura platforma. CONTROL FARA PRECEDENT
Controller-ul wireless DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o noua infatisare si senzatie la atingere la care mai adaugam un nou light bar mai colorat si vizibil pentru a-ti oferi si mai mult control. Este cel mai ergonomic, intuitiv controller PlayStation pe care l-am realizat.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma PlayStation 4
Jocuri incluse Crash Team Racing
Continut pachet 1 x cablu USB
1 x Joc
1 x consola PS4 Slim 1TB
2 x Controller Wireless (DualShock®4) V2 Jet Black
1 x cablu HDMI
1 x casca Mono
Functii PlayStation VR ready
Share Play
Design slim
Remote play
Player Blu-ray incorporat
Numar gamepad/controller 2
Culoare Negru
Lungime 26.5 cm
Latime 28.8 cm
Inaltime 3.9 cm
Greutate 4 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Tip procesor AMD Jaguar
Numar nuclee 8
Tip memorie RAM GDDR5
Capacitate memorie RAM 8 GB
Tip chipset video 1.84 TFLOPS AMD Radeon
Unitate optica Blu-Ray
Tip stocare HDD
Capacitate stocare 1 TB
Retea 10/100/1000
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac
Tip alimentare La retea
Tehnologii audio Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, PCM

Click aici pentru comanda
Pre? bun + ca are si doua controlare. Am luat din alta parte la un pre? fabulos si imi pare foarte r?u.
Pret ok. Produsul excelen

Cauta Consola PlayStation 4 1TB + Joc Crash Team Racing + Extra Controller la reducere de Black Friday 2022.