reducere Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ - SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS)

Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ – SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS): vezi pareri Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ – SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS) si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ – SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS): cauti un pret ieftin? Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ – SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS) are pretul de 1849 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/consola-nintendo-switch-voucher-35-summer-digital-bundle-neon-red-neon-blue-joy-cons-ntn9010082/pd/DNCCJRBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

reducere Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ - SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS)

Mai multe poze aici >>

Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ – SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS) Faceti cunostinta cu Nintendo Switch! Pe langa posibilitatea de a experimenta senzatii tari in singleplayer si multiplayer la tine acasa, aceasta consola iti ofera posibilitatea sa te joci titlurile favorite, oricand, oriunde si cu cine doresti. Puterea unui sistem de gaming a fost inglobata acum cu factorul de mobilitate, oferindu-ti distractie fara limite. Oricand, oriunde, cu oricine…
Ai renuntat vreodata la un joc pentru ca nu ai avut suficient timp sa te joci? Sistemul Nintendo Switch se poate transforma in functie de situatia in care te afli, asftel incat sa te poti juca jocurile preferate, indiferent cat de ocupat ai fi. Este o era noua, in care nu va trebui sa-ti schimbi stilul de viata pentru a te juca – consola va fi cea care se va modifica in functie de stilul tau. Bucura-te de jocuri oricand, oriunde, cu oricine, cu moduri de joc flexibile si gratuite.
Trei moduri de joc Mod TV Adunati-va in jurul unui ecran mare si bucurati-va de sesiuni de joc cu public. Conecteaza consola la televizor pentru ca toata lumea sa se poata juca, de la copii pana la adulti. E o modalitate placuta de a te juca acasa impreuna cu familia si prietenii. Mod Tabletop Imparte ecranul, imparte distractia. Daca nu ai acces la un televizor, monteaza standul atasat consolei si ofera un Joy-Con unui prieten pentru a va juca in mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei. Mod Handheld Poarta cu tine un ecran mare, superb, oriunde ai merge. Bucura-te de aceeasi experienta de gameplay ca si pe ecanul televizorului.
Joaca-te jocuri captivante, pe care nu ai crezut ca le vei putea juca oricand si oriunde. Conecteaza pana la 8 console pentru a juca multiplayer Jucatorii pot sincroniza pana la 8 console Nintendo Switch pentru a juca, in multiplayer, jocuri cooperative sau competitive. Daca te inregistrezi pentru serviciul Online pentru Nintendo Switch, vei putea juca alaturi de prieteni aflati la departare si jucatori din lumea intreaga. Abonatii pot folosi aplicatia dedicata pentru dispozitivele inteligente pentru a crea intalniri de joaca, pentru a se intani in lobby-uri sau pentru a face voice chat in timp ce se joaca.

*** Bundle-ul contine un voucher in valoare de 35 euro care poate fi folosit pe Nintendo eShop.

Click aici pentru comanda
Copilu este încântat.

Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ - SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS) - Reduceri Pret

Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ - SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS): vezi pareri Consola NINTENDO SWITCH + voucher 35€ - SUMMER DIGITAL BUNDLE (NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS) si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Product SKU: SKUNTN9010082

Product Brand: Nintendo

Product Currency: RON

Product Price: 1849

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5