Consola Nintendo New 2Ds Xl Pikachu Edition: vezi pareri Consola Nintendo New 2Ds Xl Pikachu Edition si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Nintendo New 2Ds Xl Pikachu Edition: cauti un pret ieftin? Consola Nintendo New 2Ds Xl Pikachu Edition are pretul de 819 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 11% pe https://www.emag.ro/consola-nintendo-new-2ds-xl-pikachu-edition-51005/pd/DV3S9FBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Consola Nintendo New 2DS XL Pikachu Edition este o consola lansata de Nintendo in data de 26.01.2018.Noua consola 2DS XL, cu un design aparte inspirat de faimosul pokemon Pikachu.Sistemul cu clapeta va folosi ecranul de dimensiuni asemanatoare, care se gaseste si pe sistemele Nintendo 3DS XLDupa cum sugereaza si numele noului sistem, imaginile vor fi afisate numai in 2D, sistemul este mai usor, dar are inca aceeasi putere ca si Nintendo 3DS XL si are suport NFC pentru carduri si cards amiibo (vandute separat); biblioteca masiva de jocuri de calitate: Nintendo 3DS, Nintendo 3DS si Nintendo DS in 2DSistemele Nintendo sunt singurele sisteme dedicate jocurilor video unde oamenii isi pot gasi personajele preferate si francizele de joc, cum ar fi Mario, Peach, Yoshi, Kirby, Pokemon, Fire Emblem, Mario Kart, Super Smash Bros, Animal Crossing si Legenda lui Zelda.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Nintendo 3DS
Culoare Galben

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Blu-Ray
Capacitate stocare 8 GB

Click aici pentru comanda
Consola foarte buna.
Jocurile de pe Nintendo 3ds sunt compatibile.
Multe jocuri bune, si distractive.