Consola Microsoft Xbox One X White, adaptor EU: vezi pareri Consola Microsoft Xbox One X White, adaptor EU si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Microsoft Xbox One X White, adaptor EU: cauti un pret ieftin? Consola Microsoft Xbox One X White, adaptor EU are pretul de 2199 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 12% pe https://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-one-x-white-adaptor-eu-xb1xwad/pd/DQX6BLBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Consola Micosoft Xbox One X White, adaptor EU

Singura consola cu Blu-Ray 4K, video streaming 4K si HDR

Consola Microsoft Xbox One X White propune un design revizuit, consola fiind cu 40% mai mica decat modelul precedent, sursa de alimentare fiind acum inclusa in carcasa consolei.
Hardware performant
Puterea de procesare este asigurata de un procesor AMD personalizat, cu 8 nuclee, tactat la 2,3 GHz care te vor ajuta la fluidizarea interactiunilor tale in timpul sesiunilor de gaming.
Fie ca te joci offline sau online, timpii de incarcare sau lag-ul vor fi probleme ale trecutului, multumita vitezelor de transferi mari de pana la 326 GB/sec si vei avea tot timpul suficienta latime de banda pentru multitasking. High Dynamic Range
Experiente mult mai bogate, culori mult mai luminoase in jocuri precum Gears of War 4 si Forza Horizon 3. Cu un raport de contrast crescut intre lumina si intuneric, tehnologia High Dynamic Range aduce adevarat profunzime vizuala a jocurilor. 4K Ultra HD Blu-Ray si Streaming
Cu de 4 ori mai mare decat rezolutia standardului HD, 4K Ultra HD ofera imaginea cea mai clara, filmul cel mai realist. Flux de continut 4K pe Netflix si Amazon Video, vizualizati filme Ultra HD Blu-Ray la fidelitate vizuala uimitoare cu High Dynamic Range.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Xbox One X
Functii Redare 4k
Numar gamepad/controller 1
Culoare Alb
Lungime 299.97 mm
Latime 239.77 mm
Inaltime 59.94 mm
Greutate 3.81 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Tip procesor AMD Jaguar Evolved
Numar nuclee 8
Tip memorie RAM GDDR5
Capacitate memorie RAM 12 GB
Tip chipset video 6 TFLOPS, AMD Radeon™
Unitate optica Blu-Ray
Tip stocare HDD
Capacitate stocare 1 TB
Retea 10/100/1000
Wireless 802.11ac
Tip alimentare La retea

CONECTIVITATE

Conectivitate Wi-Fi
Ethernet
Porturi 3 x USB 3.0
1 x RJ-45
1 x S/PDIF
1 x HDMI 2.0 in
1 x HDMI 2.0 out

Click aici pentru comanda
Foarte Buna. Se vede plusul de performata fata de Ps4 Pro. Si este mult mai silentioasa.
De?in consola de 3 zile, ?i vreau s? spun c? sunt foarte încântat atât de puterea cât ?i de claritatea jocurilor testate. Din punctul meu de vedere, cu siguran?? î?i merit? banii.

Cauta Consola Microsoft Xbox One X White, adaptor EU la reducere de Black Friday 2022.